Euroleague, Ρεάλ - Αρμάνι 76-67: Καλό σερί η μία, κακό η άλλη

Euroleague, Ρεάλ - Αρμάνι 76-67: Καλό σερί η μία, κακό η άλλη

Η Ρεάλ (11-3) πέτυχε την 9η σερί νίκη αφού νίκησε την Αρμάνι (7-7) με 76-67 και την υποχρέωσε στην πέμπτη συνεχόμενη ήττα της στην Euroleague

emaypbzxsaasocx
Η Ρεάλ παίζοντας εντυπωσιακό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο, πανηγύρισε την ένατη συνεχόμενη της νίκη αφού επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο (5η σερί ήττα) με 76-67.

Οι φιλοξενούμενοι με βασικό τους στόχο να μην αφήσουν τους Μαδριλένους να τρέξουν και να βρουν εύκολα καλάθια. Με καλές επιστροφές το κατάφεραν ενώ στην άλλη πλευρά με καλάθι του Ροντρίγκεθ βρέθηκαν στο 10-17 (8’), όμως τα τρίποντα από Φερνάντεθ και Ράντολφ έκλεισαν τη διαφορά (18-21, 10’).

Το τρίποντο του Τέιλορ έκανε το 24-27 (14’) και ακολούθησε ένα κρεσέντο του Μίτσοφ. Ο Σέρβος φόργουορντ της Αρμάνι πέτυχε τρία καλάθια και η ομάδα του βρέθηκε στο +13 (24-37, 18’).

Η Ρεάλ βγήκε αγριεμένη από τα αποδυτήρια και με τους Καμπάτσο και Ράντολφ να κάνουν ό,τι θέλουν στο παρκέ όχι μόνο άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού, αλλά και το προβάδισμα (49-48, 27’).

Η δημιουργία του Αργεντινού γκαρντ συνέχισε να ταλαιπωρεί την άμυνα των παικτών του Μεσίνα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι ασίστ του Καμπάτσο πρόσφεραν εύκολα και αρκετά καλάθια στον Μίκι με αποτέλεσμα το 72-63 (37’). Η Αρμάνι δεν μπορούσε να βρει τρόπο να διεκδικήσει τη νίκη και έτσι η Ρεάλ πανηγύρισε στο τέλος με σχετική άνεση.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οι νικητές είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκαν πολλούς αιφνιδιασμούς και έδωσαν 21 ασίστ.

Κλείσιμο
ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Καμπάτσο ολοκλήρωσε με 7 πόντους, 12 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και κανένα λάθος.

Εξαιρετικός και ο Ράντολφ με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Με εξαίρεση τον Μίτσοφ, κανείς παίκτης της Αρμάνι δεν πρόσφερε.

ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ: Ο Μίκι βοήθησε με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ.

ΣΗΜΕΙΟ – ΚΛΕΙΔΙ: Η Ρεάλ νίκησε το δεύτερο ημίχρονο με 46-28.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Η Ρεάλ έναν τραυματισμό του Μίκι στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού. Η Αρμάνι ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Η πάσα του Καμπάτσο χωρίς να κοιτάζει στον Μέζρι και το κάρφωμα του Τυνήσιου.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 30-39, 54-52, 76-67

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης