Volley League: Οριστική διακοπή στο Ηρακλής-ΠΑΟΚ

Volley League: Οριστική διακοπή στο Ηρακλής-ΠΑΟΚ

Τέλος στον αγώνα του Ηρακλή κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Μίκρα, καθώς δεν άδειασε το γήπεδο όπως ζητήθηκε, με τον τελευταίο λόγο να τον έχει πλέον η αθλητική δικαιοσύνη

παοκηρακλης
Με 2-1 νικούσε ο ΠΑΟΚ τον Ηρακλή, για την 7η αγωνιστική της Volley League, όμως πριν ξεκινήσει το τέταρτο σετ, ο αγώνας διεκόπη οριστικά.

Ο κόσμος παρέμεινε στο γήπεδο, παρόλο που είχε ζητηθεί να εκκενωθεί και όταν πέρασαν 40 λεπτά, έκλεισε το φύλλο αγώνα και πλέον η υπόθεση είναι στα χέρια της αθλητικής δικαιοσύνης.

Αφορμή για την διακοπή του αγώνα ήταν η ένταση που προκλήθηκε λίγο πριν το τέλος του τρίτου σετ. Ο Τακουρίδης του ΠΑΟΚ σε προσπάθειά του για μπλοκ πάτησε άσχημα και τραυματίστηκε, με τον Ηρακλή στην εξέλιξη του πόντου να βγαίνει νικητής αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη καθώς υπήρξε τραυματισμός.

Μετά από αυτόν τον πόντο που πήρε πίσω ο διαιτητής, προκλήθηκε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χειρονομία ανθρώπου του ΠΑΟΚ προς την κερκίδα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε, ο ΠΑΟΚ πήρε το σετ με 27-25 και οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν αρκετά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλσμα να ζητηθεί η εκκένωση του γηπέδου, που δεν έγινε ποτέ.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης