Premier League: Όρθια με VAR στο «Ολντ Τράφορντ» η Έβερτον, απόδραση για Τότεναμ

Premier League: Όρθια με VAR στο «Ολντ Τράφορντ» η Έβερτον, απόδραση για Τότεναμ

Η Έβερτον προηγήθηκε στο Μάντσεστερ με αμφισβητούμενο γκολ και η ανώτερη Γιουνάιτεντ έσωσε την παρτίδα ελέω Γκρίνγουντ (1-1) - Την προσπέρασε η Τότεναμ με το 2-1 επί της Γουλβς χάρις τον Βερτόνχεν - Δείτε όλα τα γκολ

MANEVERTON
«Φρένο» της Έβερτον στη Γιουνάιτεντ, την προσπέρασε η Τότεναμ!

Τα «ζαχαρωτά» έμειναν όρθια (1-1) στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στην ομάδα του Σόλσκιερ, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκαν με αμφισβητούμενο γκολ. Την ίδια ώρα οι Λονδρέζοι, που επικράτησαν 2-1 στην έδρα της Γουλβς, με λυτρωτή τον Βερτόνχεν, σκαρφάλωναν στην 5η θέση και πλέον είναι στο +1 από την ομάδα του Μάντσεστερ.



Οι «κόκκινοι διαβόλοι», οι οποίοι βρέθηκαν σε πολύ καλό… φεγγάρι το προηγούμενο διάστημα, αφού έκαναν τρεις νίκες (2-1 την Τότεναμ και τη Σίτι, αλλά και 4-0 την Άλκμααρ), ήταν συνολικά ανώτεροι, πίεσαν, όμως δεν έφτασαν σε ανατροπή. Το αυτογκόλ του Λίντελοφ στο 36’, κόντρα στη ροή του αγώνα, «πάγωσε» το «Ολντ Τράφορντ».

Ο Μπέινς εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Ρισάρλισον φαίνεται να εμποδίζει αντικανονικά τον Ντε Χέα και στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ισπανού από τα πόδια του συμπαίκτη του. Ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάτι, αλλά δεν ακυρώθηκε το γκολ μέσω του VAR. Μέχρι εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι έλεγχαν την κατάσταση και είχαν σπαταλήσει μια σημαντική ευκαιρία με το φάουλ του Ράσφορντ.

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουνάιτεντ ανέβασε στροφές, έχασε πιο πολλές ευκαιρίες, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με «τούβλο» του Γκρίνγουντ, που είχε «χτυπήσει» δις μεσοβδόμαδα, κερδίζοντας και ένα πέναλτι.

Γουλβς - Τότεναμ 1-2: Απόδραση στο 91' και στο... -3

Βρίσκει ρυθμό, ψυχολογία. Δεν παίζει ακόμα καλά. Βρίσκει όμως αυτό το κάτι που έχει ανάγκη, ώστε να πετύχει τον στόχο της: να επιστρέψει στη συνήθεια της τετράδας. Η Τότεναμ κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το “Μολινό”. Για να φτάσει βέβαια σε αυτό το 1-2 επί της Γουλβς, χρειάστηκε μία περίεργη κεφαλιά του Βερτόνγκεν στο 90'+1΄.



Αρχικά ήταν ο Μόουρα που έβαλε σούπερ γκολάρα (8') με διπλή ντρίμπλα και βολίδα στον ουρανό της εστίας. Με βολίδα είχε απαντήσει και ο Τραορέ (67'), αλλά οι Spurs ήταν που μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο και να πλησιάσουν στο -3 από τις θέσεις του Champions League, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί 11 αγωνιστικών των Λύκων.

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Κόντι, Ντόχερτι, Κάστρο, Μουτίνιο, Σάιε, Ντεντόνκερ, Ρουμπέν Νέβες, Ραούλ Χιμένες, Τραορέ, Ζότα

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γκασανίγα, Αλντερβαϊρελντ, Βερτόνγκεν, Οριέ, Σάντσες, Σισοκό, Ντέλε Αλι ((90'+2' Γουίνκς), Ντάιερ, Μόουρα (89' Ερικσεν), Σον (90'+2' Φόιθ), Κέιν.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης