Super League 2: «Περίπατος» του ΠΑΣ Γιάννινα στην Κέρκυρα (4-0)

Super League 2: «Περίπατος» του ΠΑΣ Γιάννινα στην Κέρκυρα (4-0)

Ο νεαρός Ουκρανός του ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε χατ τρικ και η ομάδα του πέρασε σαν σίφουνας από το νησί των Φαιάκων

4981115
Εύκολο απόγευμα πέρασε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Κέρκυρα, καθώς επικράτησε 4-0 των Φαιάκων και «εκτόξευσε» στο «+4» τη διαφορά του από τον 2ο Απόλλωνα Σμύρνης, με ένα ματς περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη τους καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με την εκτέλεση φάουλ του Νάουμετς. Λίγο αργότερα (7') ο Λεό απώλεσε πολύ καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά τους, κάτι που τελικά πέτυχε ο Ξύδας στο 9'.

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» συνέχισε να κυριαρχεί, απείλησε με τους Κάστρο (13'), Νάουμετς (29') και στο ημίωρο ο τελευταίος με πολύ ωραίο πλασέ σημείωσε το 3ο γκολ της ομάδας του και 2ο προσωπικό. Λίγο πριν την ανάπαυλα (40') ο Κριζμάν βρέθηκε κοντά ώστε να χριστεί και εκείνος σκόρερ, ενώ στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε αισθητά, απόρροια και της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Ο ΠΑΣ πάντως συνέχισε να δημιουργεί και στις καθυστερήσεις ο Νάουμετς με εκ νέου ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ, σημειώνοντας χατ τρικ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ρ. Μπολάνο): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Αμαραντίδης (46' Νγκαν), Γεωργακόπουλος Π., Λεπενιώτης, Βασιλούδης, Μίσκο, Γεωργακόπουλος Κ. (72' Πεδράο)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος (46' Οικονομόπουλος), Σιόντης, Κάστρο (46' Πίτου Γκαρσία), Ξύδας (73' Ράντοβατς), Νάουμετς, Λέο, Κρίζμαν.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης