ΑΕΚ: Η πρώτη αποστολή του Καρέρα και τα πλάνα για Ξάνθη

ΑΕΚ: Η πρώτη αποστολή του Καρέρα και τα πλάνα για Ξάνθη

Χωρίς εκπλήξεις η πρώτη αποστολή του Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ξάνθη -  Εκτός ο τιμωρημένος Βράνιες, ο ανέτοιμος Κλωναρίδης και οι Ζεράλδες και Σιμάο που δεν υπολογίζονται

4975812
Ο Μάσιμο Καρέρα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ στον σαββατιάτικο (20:00) εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Ξάνθη. Η κιτρινόμαυρη αποστολή αναχωρεί αεροπορικώς για την Αλεξανδρούπολη, με τον Ιταλό κόουτς να ανακοινώνει 20 ονόματα σε αυτήν έπειτα από το τέλος της προπόνησης στα Σπάτα.

Εκπλήξεις δεν υπάρχουν καθώς εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Βράνιες, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές, ο ανέτοιμος Κλωναρίδης, ο οποίος συνέχισε και σήμερα ατομικό, και οι Σιμάο και Ζεράλδες, οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Τα πλάνα του Καρέρα για το ντεμπούτο του απέναντι στην Ξάνθη

Ο Καρέρα δεν αναμένεται να προχωρήσει σε κάποια σημαντική αλλαγή στην ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ντεμπούτο του στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Άλλωστε μαθαίνει ακόμα πρόσωπα και πράγματα για να βγάλει τα συμπεράσματά του, έχοντας πάντως δώσει ήδη βαρύτητα στη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας του συνόλου του.

Έτσι στο 4-2-3-1, ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Μπακάκης στην άμυνα, Σιμόες, Κρίστιτσιτς και Γαλανόπουλος διεκδικούν δύο θέσεις στη μεσαία γραμμή, με τον Μάνταλο στα αριστερά, τον Βέρντε στα δεξιά και τον Λιβάια πίσω από τον προωθημένο Ολιβέιρα.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης