Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για τον Ερυθρό Αστέρα

Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για τον Ερυθρό Αστέρα

Οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού, ένα σχεδόν 24ωρο πριν από τον «τελικό» με τους Σέρβους στο Καραϊσκάκη

semedo-osdfp1
Το πλάνο με το οποίο θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα καταστρώνει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον αυριανό «τελικό» του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη.

Καθοριστική φαινόταν το προηγούμενο διάστημα η επιστροφή του Ματιέ Βαλμπουενά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, όμως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον κ. Μαρτίνς να παρατάσσει με 4-3-3 τους Πειραιώτες απέναντι στους Σέρβους, στην προσπάθεια που θα κάνουν να βρεθούν στους «32» του Europa League τη νέα χρονιά.

Κάπως έτσι την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο (ή Μεριά) και Τσιμίκ. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τον Ποντένσε και τον Μασούρα στα δύο πλάγια. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

Βέβαια υπάρχει και το άλλο σενάριο να παραταχθεί με 4-4-2 ο Ολυμπιακός, με τον Μασούρα ως «10άρι» και τον Γκέρο να επιστρατεύεται ως εναλλακτική λύση.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης