Γράφει ιστορία! Δεύτερο χρυσό για τον Βαζαίο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kολύμβησης

Γράφει ιστορία! Δεύτερο χρυσό για τον Βαζαίο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kολύμβησης

Φοβερό επίτευγμα για τον Ανδρέα Βαζαίο, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Γλασκώβης, μόλις μισή ώρα αφότου πήρε το χάλκινο στα 100μ. μικτή ατομική

bazaios
Τρέλανε όλο τον κόσμο ο Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Γλασκώβης, μόλις μισή ώρα μετά χάλκινο στα 100μ. μικτή ατομική!

Ο Έλληνας κολυμβητής με επίδοση 1.50.23 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ πεταλούδα!

O αθλητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου μισή ώρα μετά από το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ μικτής πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ πεταλούδα αφού τερμάτισε πρώτος!

Είναι το 3ο του μετάλλιο στη Γλασκόβη αφού είχε κερδίσει το χρυσό στα 200μ μικτής ατομικής και το χάλκινο στα 100μ μικτής ατομικής.

Παράλληλα είναι το 6ο του μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό 25αρας πισίνας!

O Γερμανός Ραμόν Κλεντς, με 1:51.51 πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ τρίτος ήταν ο Βρετανός Τζέιμς Γκάι με 1:51.73.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται, πως νωρίτερα ο σπουδαίος Έλληνας κολυμβητής μετά από το χρυσό στα 200μ μικτής που συνοδεύτηκε από ρεκόρ Ευρώπης κέρδισε και το χάλκινο στα 100μ μικτής ατομικής το βράδυ της Κυριακής.

Ο 25χρονος τερμάτισε σε 51.62, βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ (51.75) που είχε πετύχει στον ημιτελικό και έμεινε πίσω από τους δύο Ρώσους: τον Κλιμέντ Κολεσνίκοφ (51.15) και τον Σεργκέι Φεσίκοφ (51.59), από τον οποίο έχασε κυριολεκτικά στην τελευταία χεριά.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης