Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε τρεις γύρους στο πρωτάθλημα αήττητος

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε τρεις γύρους στο πρωτάθλημα αήττητος

Μοναδικά επιτεύγματα σημειώνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις γύρους αήττητος και έφτασε τα 48 παιχνίδια χωρίς να χάσει τις τελευταίες 2,5 σεζόν

bise-paok
Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους, προκειμένου να διατηρήσει τα κεκτημένα στη Σούπερ Λίγκα, παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», με το χθεσινό 2-0 επί της Ξάνθης, έφτασε τα δέκα διαδοχικά ματς χωρίς ήττα απέναντι στους Ακρίτες στο πρωτάθλημα (με έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες).

Οι Θεσσαλονικείς αγνοούν την ήττα ακριβώς πέντε χρόνια, αφού για τελευταία φορά είχαν ηττηθεί από την Ξάνθη με σκορ 4-2 στις 7 Δεκεμβρίου 2014!

Ο ΠΑΟΚ έφτασε πιο κοντά στην ισοφάριση του μεγαλύτερου νικηφόρου σερί που έχει μέχρι τώρα με τους Ακρίτες, όταν είχε έξι νίκες από το 1999 μέχρι το 2001.

Από χθες οι «ασπρόμαυροι» έχουν πέντε διαδοχικές νίκες, έπειτα από την ήττα τους με 1-0 μέσα στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδος στις 2 Μαρτίου 2017.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα για τον ΠΑΟΚ, όμως, είναι ότι παρέμεινε για 48 αγώνες αήττητος και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League, που δεν έχει ήττα σε τρεις διαδοχικούς γύρους! Παράλληλα, έφτασε και τα 25 εντός έδρας ματς χωρίς ήττα, όλα με γκολ!

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης