NN Sends you to Tokyo

NN Sends you to Tokyo

Θέλει μεγάλη προετοιμασία και προσπάθεια για να φτάσει ένας αθλητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, τον ερχόμενο Ιούλιο. Κάτι που με λίγη γνώση και αρκετή τύχη μπορεί να αποδειχθεί ευκολότερο για σένα

tokyo
Σε περίπου 200 μέρες από σήμερα, τα φώτα του πλανήτη πέφτουν στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τους 2020. Στη φουτουριστική μητρόπολη της Άπω Ανατολής, όπου θα φιλοξενηθούν τα περισσότερα αθλήματα, αλλά και σε άλλους επτά νομούς (ως και τη νήσο Χοκκάϊντο) θα παρουσιαστούν μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες και προηγμένες εφαρμογές που υπόσχονται ένα ανεπανάληπτο αθλητικό θέαμα, με μασκότ τα δύο χαριτωμένα ρομπότ, τον Μιραϊτόουα και τη Σομέιτι.

Η ξεχωριστή ιαπωνική κουλτούρα (ένα ισορροπημένο μείγμα σεβασμού, ευπρέπειας, εργατικότητας και παράδοσης), τα νέα στάδια και οι εξελιγμένες εγκαταστάσεις, τα εκατομμύρια των θεατών στις εξέδρες, τα πέντε νέα αθλήματα που προστίθενται
-σκέιτμπορντ, αναρρίχηση, σέρφινγκ και τα πολύ αγαπητά στην Ιαπωνία, μπέιζμπολ/σόφτμπολ και καράτε-, τα αμέτρητα παράλληλα events και οι 600 χιλιάδες επισκεπτών που θα έρθουν από όλο τον κόσμο δημιουργούν μια συνολική εμπειρία ζωής που θα είναι τυχερός όποιος τη ζήσει. Ταξίδι ζωής άλλωστε το Τόκιο, αλλά δύσκολο έως αδύνατο οικονομικά για τους περισσότερους.

Παρόλα αυτά, θα ήθελες να πάς; Το σκέφτεσαι; Και ποιος δεν θα ήθελε, είναι η προφανής απάντηση, να δει τους star του αθλητισμού, αλλά και τους Έλληνες να αγωνίζονται. Υπάρχει τρόπος και δεν χρειάζεται να είσαστε Ολυμπιονίκης στις αθλητικές γνώσεις για να φτάσετε πρώτος στον τερματισμό. Αρκεί να ξέρετε κάποια βασικά πράγματα, να θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να εξαντλήσετε τις πιθανότητες.

Κάνε το όμως τώρα αμέσως, διότι ο διαγωνισμός της ΝΝ Hellas που μπορεί να σε πάει στο Τόκιο, στο πλαίσιο της Χρυσής Χορηγίας της στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα, ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες. 

Η NN σε στέλνει στο Τόκυο, μπείτε τώρα στη σελίδα της ΝΝ στο facebook https://www.facebook.com/nnhellas/

Και ίσως είσαι εσύ που θα δεις τους Ολυμπιακούς του ΤΟΚΥΟ από κοντά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης