Ντε Λιχτ: Ο Σέρχιο Ράμος είναι το ίνδαλμά μου

Ντε Λιχτ: Ο Σέρχιο Ράμος είναι το ίνδαλμά μου

Τους αμυντικούς που θαυμάζει κατονόμασε ο παίκτης της Γιουβέντους, Ματίας Ντε Λιχτ, βάζοντας στην κορυφή όλων τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης

1
Έπειτα από τη βράβευσή του από το «France Football» ως κορυφαίος νέος παίκτης για το 2019, ο Ματίας Ντε Λιχτ μίλησε για το βραβείο και τους αμυντικούς τους οποίους θαυμάζει.

Στην κορυφή όλων τοποθέτησε τον Σέρχιο Ράμος: «Ο Σέρχιο Ράμος είναι το μεγαλύτερο είδωλό μου», αποκάλυψε ο 20χρονος, ενώ συμπλήρωσε και την κορυφαία κατ΄εκείνον τριάδα: «Ο Ζεράρ Πικέ επίσης και φυσικά ο συμπατριώτης μου Βίρτζιλ Φαν Ντάικ».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους νυν και πρώην συμπαίκτες του για τη βοήθεια που του έδωσαν ώστε να φτάσει στο βραβείο «Ρεϊμόν Κοπά»: «Είναι τιμή, είμαι ευτυχής που είμαι εδώ, χάρη στους συμπαίκτες μου πέρυσι στον Άγιαξ και σε αυτούς που έχω τώρα στη Γιουβέντους».

Τέλος ο Ολλανδός αμυντικός αναφέρθηκε στη φετινή μάχη του Σκουντέτο μεταξύ Γιουβέντους και ίντερ: «Με την Ίντερ θα είναι μια δύσκολη πρόκληση, επειδή είναι μια μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη και για εμάς. Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα. Στη Γιούβε υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης, που θα με βοηθήσουν να μεγαλώσω και γίνω ακόμα πιο δυνατός».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης