Ελ Αραμπί: Αφήσαμε να μας βάλουν γκολ - Σεμέδο: Να μάθουμε από τα λάθη μας

Ελ Αραμπί: Αφήσαμε να μας βάλουν γκολ - Σεμέδο: Να μάθουμε από τα λάθη μας

«Σε αυτό το γήπεδο δεν κάνεις τέτοια λάθη», δήλωσε ο Ομάρ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Τότεναμ στο Λονδίνο

semedo
Ο Ελ Αραμπί, σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από την Τότεναμ τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι και χαρούμενοι και απογοητευμένοι από το παιχνίδι στο Λονδίνο για το Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

«Είμαστε απογοητευμένοι και χαρούμενοι. Χαρούμενοι γιατί προηγηθήκαμε με δύο τέρματα, αλλά στη συνέχεια κατεβάσαμε τα χέρια κι αφήσαμε τον αντίπαλο να μας βάλει κάποια γκολ, να μας απειλήσει και γι' αυτό είμαστε απογοητευμένοι».

Για την συνέχεια και τον... τελικό με τον Ερυθρό Αστέρα: «Ήταν μια πολύ δυνατή ομάδα και παρά το γεγονός πως ήμασταν καλοί εκείνη ήταν που κατάφερε να κερδίσει τα δύο παιχνίδια στις λεπτομέρειες να αφήσουμε πίσω μας το τι έγινε και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε επί του Ερυθρού Αστέρα».

Σεμέδο: Να μάθουμε από τα λάθη μας

Ο στόπερ του Ολυμπιακού τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να... ωριμάσουν ως ομάδα

Να «ωριμάσει» θέλει ο Σεμέδο από τον Ολυμπιακό και όπως τόνισε στην Cosmote TV πρέπει να μάθει από τα λάθη που κάνει. «Ο Ολυμπιακός πρέπει να ωριμάσει και να σταματήσει να κάνει αυτά τα λάθη. Οταν κάνεις τέτοια λάθη, τα πληρώνεις ακριβά σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να μάθουμε από αυτά. Δεν μιλάω μόνο για τον Μεριά, αλλά για όλη την ομάδα. Ο Μεριά είναι ένας πολύ καλός παίκτης και δεν αναφέρομαι σε αυτόν, αλλά σε όσα κάνει όλη η ομάδα. Είμαστε μαθημένοι να παίζουμε υπό πίεση. Είμαστε Ολυμπιακός και είμαστε έμπειροι παίκτες. Εχουμε πάντα μεγάλο κίνητρο για το αποτέλεσμα», τόνισε.

Ομάρ: Σε αυτό το γήπεδο δεν κάνεις τέτοια λάθη

Κλείσιμο
Ο Νορβηγός μπακ μίλησε για το παιχνίδι του Λονδίνου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Τότεναμ και το τι στοίχισε στους Πειραιώτες.

Ο Ομάρ είπε στην COSMOTE TV για:

Το παιχνίδι: Κάναμε μία ιδανική αρχή. Μία αρχή έτσι όπως την προγραμματίζαμε. Όμως σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη και να επιτρέψεις τον αντίπαλό σου να τα εκμεταλλευτεί. Δυστυχώς κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όταν δεν παίρνεις ένα καλό σκορ δεν φτάνει αυτό.

Το εάν άξιζε κάτι παραπάνω ο Ολυμπιακός με την Τότεναμ: Και ναι και όχι. Στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια είχαμε & καλή και κακή απόδοση. Η Τότεναμ διαχειρίστηκε πιο καλά τις στιγμές και τις λεπτομέρειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης