O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή και περιμένει τον Πιτίνο

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή και περιμένει τον Πιτίνο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (19:00, COSMOTE Sport 4) τον Ηρακλή για το 8/8 στην Basket League περιμένοντας την Τρίτη στην Αθήνα τον Ρικ Πιτίνο

vovoras-pao
Η όγδοη αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται σήμερα με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ηρακλή (19:00, COSMOTE Sport 4) με στόχο την διατήρηση του απόλυτου.

Οι «πράσινοι», που δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, αναμένουν την Τρίτη την άφιξη του Ρικ Πιτίνο. Ο Hall of Famer προπονητής θα προσγειωθεί στην Αθήνα και το σχέδιο προβλέπει πως θα πάει απευθείας στο ΟΑΚΑ για την προπόνηση της ομάδας, που για τον λόγο αυτό έχει μεταφερθεί λίγες ώρες μετά. Το δεύτερο ντεμπούτο του θα γίνει στο ματς της Πέμπτης με την Μπασκόνια για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Βόβορας δεν έχει στην διάθεσή του μόνο τον Ράιον Μπράουν, ο οποίος είναι εκτός ρόστερ πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται να αντικατασταθεί.

Ο Ηρακλής ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Κώστας Κακαρούδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ο Ντάριους Γκάρετ επανήλθε στην ομάδα, ενώ ο Μιλένκο Τέπιτς είναι έτοιμος για ντεμπούτο.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης