Serie A: Ανέβηκε 3η η Λάτσιο, Νίκες για Ρόμα και Βερόνα

Serie A: Ανέβηκε 3η η Λάτσιο, Νίκες για Ρόμα και Βερόνα

Με γκολ του Καϊσέδο στο 91' οι Λατσιάλι έμειναν μόνοι στην 3η θέση, με την Ρόμα (3-0 την Μπρέσια) να ακολουθεί - Προσπέρασε Φιορεντίνα η Βερόνα - Δείτε βίντεο από όλα τα γκολ της αγωνιστικής

lazio-getty
Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την Λάτσιο και... η ζωή είναι ωραία! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι πήγε στο Mapei Stadium αποφασισμένη να φύγει από εκεί με το τρίποντο και τα κατάφερε χάρη στο γκολ του Καϊσέδο στο 91' μετά την πάσα του Λουίς Αλμπέρτο. Ενα αποτέλεσμα δίκαιο, όπως δίκαιο θα ήταν και οποιοδήποτε άλλο, αφού το ματς ήταν ανοιχτό από την αρχή ως το τέλος, με τις δύο ομάδες να έχουν φάσεις. Οι Λατσιάλι είχαν ανοίξει το σκορ στο 34' με τον Ιμόμπιλε, ο οποίος έφτασε τα 82 γκολ στη Serie A με τους Ρωμαίους και είναι ο 3ος σκόρερ τους μαζί με τον Τομάζο Ρόκι, αλλά οι Νεροβέρντι ισοφάρισαν στο 45' με τον Καπούτο. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ αλλά όλα έδειχναν ότι θα έμεναν στο 1-1, μέχρι που ήρθε το 91ο λεπτό και το γκολ του Καϊσέδο, ο οποίος νωρίτερα είχε μπει ως αλλαγή στη θέση του Κορέα.



Με 3άρα στην 4άδα
Η ήττα από την Πάρμα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος είχε αφήσει τη Ρόμα εκτός 4άδας, αλλά με την επανέναρξη επέστρεψε σε αυτή, περιμένοντας και το αποτέλεσμα του Λέτσε-Κάλιαρι. Οι Τζαλορόσι υποδέχθηκαν την Μπρέσια και είδαν το πρώτο ημίχρονο να φεύγει χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, πέραν μιας καλής ευκαιρίας του Πελεγκρίνι. Στο δεύτερο μέρος, όμως, όλα έγιναν πιο απλά για την ομάδα του Πάουλο Φονσέκα. Η κεφαλιά του Σμόλινγκ στο 49' -και με την μπάλα να βρίσκει και στον Τσιτάνα- έφερε το 1-0 και στο 57' ήρθε και το 2-0 από την κοντινή προσπάθεια του Μαντσίνι και με τον Σμόλινγκ να έχει συμμετοχή και σε αυτό. Η Μπρέσια ήθελε αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 66' ο Τζέκο από την μικρή περιοχή, μετά το κόρνερ και τη νέα επαφή του Σμόλινγκ με την μπάλα, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.



Νίκησε και προσπέρασε
Κλείσιμο

Στο Μπεντεγκόντι το Βερόνα-Φιορεντίνα αναμενόταν ισορροπημένο αλλά δεν ήταν, αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα μέχρι και το τέλος. Αυτό, βέβαια, δε φάνηκε στο σκορ, αφού η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς επικράτησε μόνο με 1-0, αλλά αυτό κυρίως οφείλεται στον τερματοφύλακα Ντραγκόφσκι, ο οποίος ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κρατούσε μόνος του το 0-0. Οι Βιόλα του Βιτσέντσο Μοντέλα δεν ήταν καλοί και τελικά το πλήρωσαν στο 66', όταν ο Ντι Κάρμινε έκανε το 1-0 μετά το γύρισμα του Φαραόνι από δεξιά. Ετσι, η Ελλάς ανέβηκε στην 8η και στους 18 βαθμούς, αφήνοντας στο -2 την ασταθή Φιορεντίνα.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης