Super League 1, Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 0-0: Έμειναν στο «X»

Super League 1, Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 0-0: Έμειναν στο «X»

Αστέρας Τρίπολης και Βόλος σε μια αναμέτρηση με λίγες καλές φάσεις έμειναν ισόπαλοι χωρίς σκορ για την 11η αγωνιστική της Super League 1, με τη μάχη για την παραμονή αμφότερων να συνεχίζεται - Με 10 από το 57' οι Αρκάδες λόγω αποβολής του Τασουλή

4962583
Σε μια συνάντηση δίχως πολλές συγκινήσεις, που αποτέλεσε το καλύτερο αντίδοτο για όσους υποφέρουν από αϋπνίες, Αστέρας Τρίπολης και Βόλος έμειναν στο 0-0.

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν είχαν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Με 10 παίκτες από το 57’ οι γηπεδούχοι, αφού αποβλήθηκε ο Τασουλής. Πρώτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα για τους Θεσσαλούς.

Το ματς
Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά και επιχείρησαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Βόλου, δίχως όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε συντριπτική κατοχή μπάλας στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει καθαρή φάση. Η σημαντικότερη στιγμή για τους παίκτες του Χιμένεθ ήρθε στο 40’, με τον Χαουρέγι να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Μελίσσα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως πολλές συγκινήσεις και γκολ, με τους φιλοξενούμενους να αναγκάζονται στην πρώτη τους αλλαγή, αφού τραυματίστηκε ο φορ Γέντρισεκ και τον αντικατέστησε ο νεαρός Τσαούσης.

Κλείσιμο
Οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν πιο… ζωηρά το δεύτερο μέρος και είχαν την πρώτη τους τελική προσπάθεια (48’), με τον Ζοάο να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Αρκάδες απείλησαν ξανά, με τον Χαουρέγι να βρίσκεται αμαρκάριστος στην περιοχή και να σουτάρει, ωστόσο η μπάλα έφυγε ψηλά. Στο 57’, η ομάδα του Χιμένεθ έμεινε με 10 παίκτες, με τον Τασουλή να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αυτή η εξέλιξη άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα, με τον Βόλο να αναλαμβάνει από εκείνο το σημείο την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 73’ μάλιστα έφτασαν κοντά στο 0-1, με τον Ζοάο να σουτάρει με δύναμη μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι είχαν μαζευτεί στο καβούκι τους και έπαιξαν με στόχο την ισοπαλία. Παρ’ όλα αυτά, στο 93’ απείλησαν σοβαρά, με τον Λουίς Φερνάντεθ να σουτάρει με καλές προϋποθέσεις μέσα από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα κόντραρε σε σώματα αντιπάλων και έφυγε κόρνερ. Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στο τελικό 0-0, που αφήνει γλυκόπικρη γεύση και στις δύο ομάδες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος - Κώτσιρας, Βαλιέντε, Σουάρεθ, Τασουλής - Μπ. Φερνάντεθ, Καπίγια – Ριέρα (60’ Άνχελ Μαρτίνεθ), Λ. Φερνάντεθ, Σίτο (79’ Μουνάφο) – Χαουρέγι (68’ Μ. Φερνάντεθ)

Βόλος (Φεράντο): Μελίσσας – Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι – Τσοκάνης, Μαξ – Τόρες (94’ Ατιγιάτ), Μάντζης, Ζοάο (87’ Λύρατζης) - Γέντρισεκ (45’+1’ Τσαούσης)

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης