Με εκπλήξεις ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο

Με εκπλήξεις ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο

Ο Πορτογάλος μπακ Γκασπάρ αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά βασικός στον αγώνα του Σαββάτου

gaskpar-1
Μια έκπληξη φαίνεται πως ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Πορτογάλος προπονητής σκοπεύει να δώσει την ευκαιρία στον Μπρούνο Γκασπάρ να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, για να πάρει ανάσες εν όψει Τότεναμ και ΠΑΟΚ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος προέρχεται από δύο συμμετοχές με την Νορβηγία στα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Γκασπάρ, που είναι δανεικός από την Σπόρτινγκ, έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα ματς από την αρχή της σεζόν, ως αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν είχε τραυματιστεί ο Βασίλης Τοροσίδης.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, ο Μπα διεκδικεί την θέση του παρτενέρ του Σεμέδο στο κέντρο άμυνας από τον Μεριά, ενώ μια θέση διεκδικούν Λοβέρα και Μασούρας στα άκρα. Ο Σα θα είναι ξανά στο τέρμα, με τον Τσιμίκα αριστερό μπα, τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στον άξονα (ο Γκιγέρμε δεν προλαβαίνει και προσπαθεί να προλάβει το ματς της Τρίτης στο Λονδίνο), Ποντένσε στο ένα άκρο και τον Σουντανί πίσω από τον Γκερέρο.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης