Άρης, Σούντγκρεν: Η ΑΕΚ δεν είναι καλύτερη από εμάς, πάμε για την νίκη

Άρης, Σούντγκρεν: Η ΑΕΚ δεν είναι καλύτερη από εμάς, πάμε για την νίκη

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αναφέρθηκε στη βαθμολογική συγκομιδή του Άρη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες αλλά και στο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΚ

4871451
Τη νίκη έθεσε ως στόχο για τον Άρη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός άσος υποστήριξε ότι παρά το γεγονός ότι η Ένωσή είναι πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα δεν είναι καλύτερη ομάδα και επεσήμανε ότι οι τρεις βαθμοί είναι μόνο στο μυαλό αυτού και των συμπαικτών του.

«Πάμε για να κερδίσουμε, η ΑΕΚ δεν είναι καλύτερη από εμάς, κι ας είναι βαθμολογικά πιο ψηλά», ανέφερε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βλέπουμε αυτό το ματς, όπως όλα τα άλλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερό ματς. Έχουμε κι έναν λόγο παραπάνω, θα έχουμε έναν κι έναν νεαρό τερματοφύλακα στην ομάδα (σ.σ. Τσιλιγγίρης), θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε, θα κάνει κι αυτός ότι καλύτερο μπορεί».

Για τον προσεχή αγώνα με την ΑΕΚ:

«Πάμε για να κερδίσουμε, η ΑΕΚ δεν είναι καλύτερη από εμάς, κι ας είναι βαθμολογικά πιο ψηλά. Με νίκη πάμε εμείς στην 3η θέση και αυτό σκεφτόμαστε. Η διακοπή μας έδωσε ανάσες, κερδίσαμε και το ματς πριν την διακοπή. Πάντα μία νίκη σε βοηθά να είσαι καλύτερα και να είσαι ήρεμος. Τώρα είμαστε έτοιμοι για να επιστρέψουμε».

Για την πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα:

«Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με πέρσι. Σίγουρα υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Σίγουρα είμαι λίγο νευριασμένος με εμάς που χάσαμε κάποιους βαθμούς όπως στον Βόλο που δεν παίξαμε καλά. Με τον ΠΑΟΚ αξίζαμε τη νίκη. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε στα πλέι οφ. Είμαστε καλή ομάδα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και του χρόνου θα είμαστε στην Ευρώπη».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης