Σπανούλης: Άρχισα να φοβάμαι τα αεροπλάνα όταν έγινα πατέρας

Σπανούλης: Άρχισα να φοβάμαι τα αεροπλάνα όταν έγινα πατέρας

Η EuroLeague τιμά την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού και ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την παιδική του ηλικία και το πώς νιώθει ο ίδιος ως γονιός

ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού γιορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου και η EuroLeague Basketball ζήτησε από τους σταρ της διοργάνωσης να μιλήσουν για την παιδική ηλικία τους και το αίσθημα της πατρότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού, ο οποίος περιμένει το έκτο παιδί του μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή του από την ημέρα που έγινε πατέρας.

«Νομίζω ότι η πιο σημαντική αξία που μπορούμε να δώσουμε και να μεταφέρουμε στα παιδιά είναι η αγάπη, ο σεβασμός, η πειθαρχία, το να είναι καλοί άνθρωποι στην κοινωνία....

Η ζωή μου άλλαξε όταν έγινα πατέρας. Άλλαξε πολύ... Έγινα πιο ευαίσθητος, άρχισα να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου, άρχισα να φοβάμαι περισσότερο τα αεροπλάνα γιατί σκεφτόμουν την οικογένεια μου και, συγχρόνως αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στους δικούς μου ανθρώπους. Το μόνο που θέλω είναι να βλέπω την οικογένεια μου και να περνάω χρόνο μαζί τους!

Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν απολαμβάνοντας τον χρόνο τους, να παίζουν, να κάνουν πράγματα που τα κάνουν χαρούμενα, να κάνουν φίλους, όχι να παίζουν συνέχεια video games αλλά να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Αυτό που αγαπώ να κάνω με τα παιδιά μου είναι να είμαι μαζί τους, να περνάω χρόνο μαζί τους παίζοντας μπάσκετ, να παίζουμε ποδόσφαιρο, να βγαίνουμε έξω για παγωτό, να πηγαίνουμε στο λούνα παρκ, γενικώς να τα βλέπω χαρούμενα!

Κλείσιμο
Όταν είμαι μαζί τους, νιώθω νεότερος, σαν να είμαι κι εγώ παιδί! Θυμάμαι κι εγώ την παιδική μου ηλικία».

World Children's Day: Feeling Fatherhood, Vassilis Spanoulis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης