Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκθέτει τον Σάρι και προπονείται με την Πορτογαλία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκθέτει τον Σάρι και προπονείται με την Πορτογαλία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας και κάνει τους συμπατριώτες του ν' απορούν με τις δηλώσεις του Σάρι στη Γιουβέντους για τραυματισμό που έχει επηρεάσει τον CR7

CR7
Ο σούπερ σταρ των «μπιανκονέρι» αντικαταστάθηκε στο 55ο λεπτό της πρόσφατης αναμέτρησης με τη Μίλαν στο Τορίνο, ψέλλισε κάτι δικά του κοιτώντας προς τον Μαουρίτσιο Σάρι, κατευθύνθηκε αμέσως στ' αποδυτήρια, λέγεται ότι έφυγε και νωρίτερα από το γήπεδο και ο τεχνικός της «Γηραιάς Κυρίας» τόνισε επί τούτου:

«Έκανε “θυσία” ακόμα και που έπαιξε σε αυτό το ματς και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για την προσπάθειά του. Ήταν παρών σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για εκείνον κι έκανε τα πάντα για να παίξει, αλλά είδα ότι δεν ήταν καλά και θέλησα να τον βγάλω από το ματς.

Εδώ και καιρό έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα στο γόνατο και όταν παίζει σε μεγάλη ένταση, τότε πιέζει τον εαυτό του και κάνει κακό στη γάμπα και τους μύες του. Επηρεάζει τις εμφανίσεις του και δεν είναι όσο καλός θα θέλαμε αυτή τη στιγμή».

Παρ' όλα αυτά, η παρουσία του Κριστιάνο στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας αυτές τις μέρες για τα παιχνίδια με τις Λιθουανία και Λουξεμβούργο είναι τέτοια που έκανε τον συμπαίκτη του, Γκονσάλο Πασιένσια να δηλώσει: «Δεν ξέρω από ιατρική, αλλά μου φαίνεται μια χαρά. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως βρίσκεται μαζί μας και θέλει να παίξει γιατί είναι ο καλύτερος στον κόσμο».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης