ATP Finals: Στην... αρένα Τσιτσιπάς και Ζβέρεφ

ATP Finals: Στην... αρένα Τσιτσιπάς και Ζβέρεφ

Στις 22:00 ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται με τον Ζβέρεφ για μια θέση στους "4" στο ATP Finals

TENNISSSSS
Εντυπωσιακές πρεμιέρες πραγματοποίησαν στο Λονδίνο και στο ATP Finals ο Τσιτσιπάς και ο Ζβέρεφ αλλά έφτασε η ώρα να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους.

Την Τετάρτη στις 22:00 (Cosmote Sport 6) ο Έλληνας θα παίξει με τον Γερμανό στη 2η ημέρα του ομίλου "Αντρέ Άγκασι" στο Λονδίνο και αυτός που θα κερδίσει θα έχει κάνει τεράστιο βήμα για την είσοδο του στα ημιτελικά.

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε στην πρεμιέρα του τον κακό... μπελά του, τον Μεντβέντεφ και ο Ζβέρεφ τον επίσης κακό.. δαίμονά του, τον Ναδάλ.

Δείχνουν και οι δυο σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμη για την υπέρβαση ο Τσιτσιπάς, αφού συμμετέχει για πρώτη φορά, και για την υπεράσπιση του τίτλου ο Ζβέρεφ, αφού το 2018 κέρδισε την κούπα στο O2 Arena.

Στα μεταξύ τους παιχνίδια ο Έλληνας έχει το πάνω χέρι αφού είναι στο 3-1 αλλά αυτά λίγη σημασία έχουν... Ο Τσιτσιπάς μετράει 3 σερί νίκες. Στο Τόκιο, στην Μαδρίτη και στον Καναδά.

Δυο σε σκληρή επιφάνεια και μια σε χωμάτινη.

Κλείσιμο
Ο Ζβέρεφ έχει μια νίκη στον πρώτο τους αγώνα ο οποίος διεξήχθη το 2018 στο Citi Open στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Το τελευταίο τους παιχνίδι στο Τόκιο (ημιτελικός) και το πρώτο τους στην Ουάσινγκτον έληξαν με 2-0 σετ ενώ τα άλλα έφτασαν στα 3.

Ο Γερμανός είπε πως ο Στέφανος έπαιξε φανταστικά κόντρα στον Μεντβέντεφ αλλά μάλλον δεν θα θέλει να παίξει και το ίδιο καλά απέναντι του.

Οι δυο τους ποτέ δεν υπήρξαν φίλοι αλλά ούτε και εχθροί. Απλά δεν ταιριάζουν τα... χνώτα τους. Τον Σεπτέμβριο ήταν και στην ίδια ομάδα στο Laver Cup και κέρδισαν και την κούπα στη Γενεύη.

Στον ίδιο όμιλο είναι ο Ναδάλ και ο Μεντβέντεφ που θα παίξουν στις 16:00 (Cosmote Sport 6). Οι δυο τους ψάχνουν την πρώτη τους νίκη και είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Ο όμιλος είναι... ανοιχτός και θα παραμείνει έτσι έως το φινάλε της Παρασκευής.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης