NBA: Ντέρμπι από το... πουθενά, 98-97 οι Σίξερς τους Καβαλίερς

NBA: Ντέρμπι από το... πουθενά, 98-97 οι Σίξερς τους Καβαλίερς

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Εμπίντ με 27 πόντους και 16 ριμπάουντ

nba_sixers
Ντέρμπι από το πουθενά στην Φιλαδέλφεια με τους Σίξερς να επικρατούν των μαχητικών Καβαλίερς με 98-97 με κάρφωμα του Εμπίντ 13 δεύτερα πριν το τέλος.

Μόνο αδιάφορο δεν ήταν το παιχνίδι των Σίξερς με τους Καβαλίερς, καθώς μπορεί να κέρδισε το φαβορί, αλλά το έκανε με την ψυχή στο στόμα και στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η παρέα του Εμπίντ επικράτησε μέσα στην έδρα της με 98-98 και έφτασε το 7-3, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο εντός έδρας που είναι πλέον στο 4-0, με τους... ιππότες που το πάλεψαν και με το παραπάνω να πέφτουν στο 4-6. Ο αγώνας όπως αναφέραμε ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Συγκεκριμένα στο 13.2' πριν το τέλος ο Εμπίντ με κάρφωμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με το τελευταίο σουτ του Λοβ να είναι άστοχο.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Εμπίντ με 27 πόντους και 16 ριμπάουντ, με τους Ρίτσαρταον και Σίμονς να ακολουθούν με 17 και 15 αντίστοιχα. Για τους ηττημένους οι Λοβ και Κλάρκσον είχαν από 20, ο Σέξτον 18 και ο Τόμπσον 17, αλλά δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη μέσα σε μια τόσο δύσκολη έδρα.

sixers
cavaliers


Δείτε τα highlights του αγώνα:

Κλείσιμο
Philadelphia 76ers vs Cleveland Cavaliers - Full Game Highlights | November 12, 2019-20 NBA Season


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης