Τσέλσι: Διέρρευσε ο... τιμοκατάλογος του Φρανκ Λάμπαρντ

Τσέλσι: Διέρρευσε ο... τιμοκατάλογος του Φρανκ Λάμπαρντ

Ο Φρανκ Λάμπάρντ αποδεικνύεται θιασώτης της πειθαρχίας κάτι που επιβεβαιώθηκε κι από τη διαρροή μιας φωτογραφίας στην οποία αναγράφονται όλα τα πρόστιμα τα οποία αντιστοιχούν σε πιθανά πειθαρχικά παραπτώματα

Labarad
Ως ποδοσφαιριστής η αλήθεια είναι ότι δεν είχε δώσει ιδιαίτερα δικαιώματα με την συμπεριφορά του, κι αυτό απαιτεί πλέον από τη θέση του προπονητή από τους παίκτες του στην Τσέλσι.

Ο Φρανκ Λάμπάρντ εντός αγωνιστικού χώρου αρχίζει να παρουσιάζει μια άκρως ελκυστική Τσέλσι, αλλά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι ο συνδυασμός ταλέντου, δουλειάς και πειθαρχίας, με το τελευταίο συστατικό να είναι για τον νεαρό τεχνικό εξίσου απαραίτητο.

Γι' αυτό κι έχει επιβάλλει σκληρούς κανόνες, θέλοντας να προλάβει καταστάσεις, ενώ προκειμένου να μην ξεχαστεί κανείς στο διάδρομο των αποδυτηρίων έχει αναρτηθεί ο... τιμοκατάλογος των προστίμων όπου αναλύονται όλες οι επιπτώσεις.

Ο παίκτης που θα αργήσει να εμφανιστεί στο γήπεδο για προπόνησ είναι αυτός που θα πονέσει περισσότερο καθώς το πρόστιμο ανέρχεται στις 20.000 λίρες, ενώ το δεύτερο πιο ακριβό είναι το πρόστιμο που αφορά μη αναφορά από την πλευρά του παίκτη τραυματισμού ή αρρώστιας (10.000 λίρες), ενώ η καθυστερημένη άφιξη στις επίσημες συναντήσεις της ομάδας τιμωρείται με 500 λίρες το λεπτό.

Στις 5.000 είναι το πρόστιμο για όποιον δεν εμφανιστεί σε κάποια εκδήλωση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ομάδας, ενώ στις 2.500 είναι αυτό που αφορά καθυστερημένη άφιξη για αποθεραπεία και 1.000 λίρες αν κουδουνίσει το κινητό του παίκτη κατά τη διάρκεια γεύματος ή συνάντησης της ομάδας.

Τέλος απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η παρουσία ατζέντηδων στο προπονητικό κέντρο, παρά μόνο σε επίσημηες εκδηλώσεις της ομάδας, ενώ τα πρόστιμα πληρώνονται εντός 14 ημερών (ειδάλλως διπλασιάζονται) ενώ τα χρήματα δίνονται σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης