Αποφασισμένοι στον ΠΑΟΚ για την παραμονή του Μίσιτς

Αποφασισμένοι στον ΠΑΟΚ για την παραμονή του Μίσιτς

Ξεκάθαρα τα πράγματα για τον Γιόσιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ

giosippmic
Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα ο Γιόσιπ Μίσιτς, έπειτα από το γκολ-τρίποντο που σημείωσε κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Κροάτης μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, αφού έχει παραχωρηθεί από τη Σπόρτινγκ στον «δικέφαλο του Βορρά» με τη μορφή δανεισμού. Πρόσφατα, ο 25χρονος χαφ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και μετά το τέλος της σεζόν.

Ξεκάθαρη δείχνει να είναι ούτως ή άλλως η επιθυμία του συλλόγου, όπως φάνηκε και από την τοποθέτηση που έκανε ο Γιώργος Σαββίδης. Αυτή ήταν και πριν πετύχει το σημαντικό γκολ στην Κρήτη. Μάλιστα, είναι στα… μέτρα του νταμπλούχου Ελλάδος η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής. Ο ΠΑΟΚ, ως γνωστόν, πρέπει να δώσει 1,8 εκατ. ευρώ στα «λιοντάρια». Το όνομα του Μίσιτς συνδέθηκε με σενάρια που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των Πορτογάλων για τον Λέο Ζαμπά και διαπραγματεύσεις στις οποίες θα έπεφτε και το όνομα του Βραζιλιάνου στο τραπέζι.

Όπως και να ‘χει, από τη μια δεν πρόκειται για διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, αλλά από την άλλη δεν αναμένεται να αποτελέσει «αγκάθι». Με ή χωρίς… τράμπα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Live Sport», κατά τη διάρκεια της διακοπής θα γίνει συζήτηση ανάμεσα σε Σαββίδη, Μπράνκο και Φερέιρα για διάφορα θέματα και ένα από αυτά θα είναι το μέλλον του Μίσιτς στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης