O Ολυμπιακός αλλάζει τακτική λόγω Τότεναμ και ΠΑΟΚ

O Ολυμπιακός αλλάζει τακτική λόγω Τότεναμ και ΠΑΟΚ

Ο Μαρτίνς εκμεταλλεύεται τη διακοπή και προετοιμάζει το έδαφος στον Ολυμπιακό για τα δύο ματς με Τότεναμ και ΠΑΟΚ

martins-osfp
Άλλα κόλπα από τον Μαρτίνς...

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο στη διακοπή του πρωταθλήματος (που πολλές φορές επηρεάζει τις ομάδες) λόγω εθνικών, με σκοπό να προετοιμάσει τον Ολυμπιακό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Με ό,τι «εργαλεία» έχει στη διάθεσή του αυτό το διάστημα.

Αρχικά, ο 49χρονος κόουτς διαφοροποίησε αισθητά το πλάνο του σχετικά με τις προπονήσεις. Μέχρι τώρα, όταν δεν υπήρχε δράση λόγω εθνικών, έδινε ρεπό τριών ημερών από την Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι Δευτέρα απόγευμα. Αυτή τη φορά, όμως έδωσε από Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη. Πιθανόν να πάνε με σερί προπονήσεις μέχρι τον Πανιώνιο (23/11), εκτός αν έχουν τελικά free την Κυριακή.

Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», αυτή η αλλαγή έγινε λόγω των αγώνων με Τότεναμ και ΠΑΟΚ, που έπονται της αναμέτρησης με τους «κυανέρυθρους». Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δουλέψει πολύ με τους 15 παίκτες (Αλέν, Τοροσίδης, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μπα, Γκιγέρμε, Μπενζιά, Λοβέρα, Γκερέρο, Βαλμπουενά, Χριστοδουλόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Φορτούνης, Ξενιτίδης) που θα βρίσκονται στου Ρέντη, διότι δεν είναι διεθνείς.

Διότι οι Πειραιώτες έχουν τρία ματς σε οκτώ ημέρες και πιθανόν κάποιοι από αυτούς θα έχουν χρόνο συμμετοχής προσεχώς, αφού οι διεθνείς θα επιστρέψουν αρχές της επόμενης εβδομάδας. Δηλαδή, λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης