Παναθηναϊκός: Τους είπε ο Γιαννακόπουλος να ζητήσουν «συγγνώμη» και... ζήτησαν!

Παναθηναϊκός: Τους είπε ο Γιαννακόπουλος να ζητήσουν «συγγνώμη» και... ζήτησαν!

Λίγες ώρες μετά την επίσκεψη και τον εξάψαλμο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, παίκτες και προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο και τη διοίκηση για την εικόνα της ομάδας στην Πάτρα

4949827
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε απόψε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους έπειτα από τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πατρών στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι κανείς από εσάς δεν είχε τα αρχ...α να ζητήσει συγγνώμη! Από τον κόσμο και από τη διοίκηση...».

Έπειτα από λίγο, οι προπονητές και οι παίκτες των «πράσινων» ζήτησαν συγγνώμη ως ομάδα και υποσχέθηκαν άμεση βελτίωση ενόψει της συνέχειας!

Με αφορμή, λοιπόν την ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας και τον αποκλεισμό από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προχώρησαν στην παρακάτω δήλωση: «Ως ομάδα θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την χθεσινή μας απόδοση τόσο από τους φιλάθλους μας, όσο και από τον πρόεδρο. Ο αποκλεισμός μας είναι απολύτως απαράδεκτος και από τη μεριά μας υποσχόμαστε πως θα αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης