Ουκρανία: Διεθνής Βραζιλιάνος παίκτης αποβλήθηκε διότι αντέδρασε σε ρατσιστικά συνθήματα (βίντεο)

Ουκρανία: Διεθνής Βραζιλιάνος παίκτης αποβλήθηκε διότι αντέδρασε σε ρατσιστικά συνθήματα (βίντεο)

Ο Τάισον της Σαχτάρ έχασε την ψυχραιμία του στο ματς με την Ντιναμό Κιέβου - Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, ενώ οι παίκτες της Ντιναμό τον παρηγορούσαν

taison
Στο άκουσμα ρατσιστικών ή αντεθνικών συνθημάτων, ο διαιτητής μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης είναι υποχρεωμένος να διακόπτει το παιχνίδι, να κάνει έκκληση στους οπαδούς. Αν οι τελευταίοι δεν συνετιστούν, μπορεί ακόμα και να κλείσει το φύλλο αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας. Στην Ουκρανία οι... κανόνες άλλαξαν. Ή τουλάχιστον, εφαρμόστηκαν... από την ανάποδη. Ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι στα ρατσιστικά συνθήματα, αλλά απέβαλε τον ποδοσφαιριστή, διότι... αντέδρασε!

Αυτά τα ωραία συνέβησαν στην αναμέτρηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ με τη Ντιναμό Κιέβου. Θύμα των οπαδών της Ντιναμό ήταν ο διεθνής Βραζιλιάνος της Σαχτάρ, Τάισον. Ο Τάισον άκουγε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την εξέδρα να τον βρίζει εν χορώ και να φωνάζει ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του. Κάποια στιγμή δεν άντεξε και έκανε μία χειρονομία. Αμέσως ο διαιτητής τον απέβαλε και μάλιστα το θέμα θα εξεταστεί και από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουκρανίας, για... περαιτέρω κυρώσεις.

Το βίντεο που ακολουθεί «έπιασε» την αντίδραση του 31χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος σήκωσε το μεσαίο του δάκτυλο στην εξέδρα και αμέσως μετά, πήρε την μπάλα και την κλώτσησε προς την εξέδρα, όντας αγανακτισμένος από τη ρατσιστική επίθεση εναντίον του, αλλά και το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν τον προφύλαξε σε καμία περίπτωση.

Το μόνο θετικό στην απαράδεκτη αυτή ιστορία; Ότι οι αντίπαλοι παίκτες, της Ντιναμό Κιέβου, έπεσαν αμέσως πάνω του να τον παρηγορήσουν, ενώ εκείνος αποχωρούσε με δάκρυα στα μάτια από τον αγωνιστικό χώρο:

Shakhtar Donetsk Player Taison Gets Racially Abused Then SENT OFF After Kicking Ball Into Crowd
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης