Σαμπιονά: Μεγάλη νίκη της Μαρσέιγ, 2-1 τη Λυών

Σαμπιονά: Μεγάλη νίκη της Μαρσέιγ, 2-1 τη Λυών

Επεισόδια και επίθεση των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας στο λεωφορείο της αποστολής των φιλοξενούμενων πριν το ματς

000_1M619O
Η Μαρσέιγ πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Λυών και ανέβηκε στη 2η θέση της Ligue 1.

Η ατμόσφαιρα στην Μασσαλία ήταν τεταμένη πολύ πριν το παιχνίδι. Οπαδοί της Μαρσέιγ επιτέθηκαν στο λεωφορείο της αποστολής της Λυών, ο Ζαν Μισέλ Ολάς απείλησε ότι η ομάδα του δεν θα παίξει αν συμβεί το παραμικρό μετά από αυτό, όμως τελικά το ντέρμπι ξεκίνησε και η Μαρσέιγ ήταν η μεγάλη νικήτρια με 2-1.

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα: 



Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, πήραν το προβάδισμα με πέναλτι του Παγιέ στο 18’, ενώ ο Γάλλος μέσος έκανε και το 2-0 στο 39’ για τους πολύ παθιασμένους Μασσαλούς. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στην επανάληψη, μείωσαν σε 2-1 με τον Ντεμπελέ στο 59’, βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω από το 64’ (κόκκινη στον Γκονθάλεθ), αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να ισοφαρίσουν, χάνοντας και άλλο έδαφος στη μάχη της 3άδας.

Κλείσιμο
Νωρίτερα, η Σεντ Ετιέν είχε πάρει μεγάλη νίκη με 3-2 εκτός έδρας επί της Ναντ για να ανέβει στην 3η θέση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Μπα (14’) και Λουζά (26’), όμως οι εκπληκτικοί στεφανουά βρήκαν δύο φορές την απάντηση με τους Τράουσο (22’) και Μπουάνγκα (34’) για να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή με τον τελευταίο στο 67’! Η Μονπελιέ επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Τουλούζ, ενώ η Ρεν κέρδισε με ανατροπή με 3-1 την Αμιέν, παίρνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια που στιγμάτισαν το μεγάλο παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος: 

000_1GE2ZX
000_1GE300
000_1M603D


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης