ΠΑΟΚ, Φερέιρα: Να μπούμε δυνατά με ΟΦΗ, θα αποφασίσουμε το καλύτερο για τον Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ, Φερέιρα: Να μπούμε δυνατά με ΟΦΗ, θα αποφασίσουμε το καλύτερο για τον Βιεϊρίνια

Ο Άμπελ Φερέιρα μίλησε για το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια και την επίδραση που έχει στο παιχνίδι του «δικεφάλου του Βορρά»

4942556
Το στίγμα του για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη έδωσε ο Άμπελ Φερέιρα με δηλώσεις του στο διαδικτυακό κανάλι του συλλόγου, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να μπει δυνατά και αποφασιστικά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη δράση, στάθηκε στην επίδρασή του στο παιχνίδι του νταμπλούχου Ελλάδος, επισημαίνοντας: «Θα μιλήσω μαζί του τώρα ώστε να καταλάβω αν νιώθει έτοιμος να μας βοηθήσει όντας μέρος των βασικών, ή αν νιώθει καλύτερα να έρχεται ακόμα ως βοήθεια από τον πάγκο».

Ο 41χρονος τεχνικός μίλησε για:

-τον Βιεϊρίνια: «Πράγματι, είναι ένας παίκτης που μας δίνει έξτρα θετική ενέργεια, μπήκε καλά στο ματς και πέτυχε δύο γκολ. Θα μιλήσω μαζί του τώρα ώστε να καταλάβω αν νιώθει έτοιμος να μας βοηθήσει όντας μέρος των βασικών, ή αν νιώθει καλύτερα να έρχεται ακόμα ως βοήθεια από τον πάγκο, μιας και γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής της φυσικής του κατάστασης, οπότε θα δούμε αν θα ξεκινά από την αρχή ή από τον πάγκο. Θα μιλήσω μαζί του και θα αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα και για τον παίκτη».

-την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: «Το πιο σημαντικό είναι αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε. Από την άλλη είναι ένας αντίπαλος, πολύ καλά οργανωμένος, με θετική προσέγγιση στο παιχνίδι, με παίκτες πολύ γρήγορους στην επιθετική γραμμή οπότε έχουμε όλα τα στοιχεία για ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς ως μεγάλη ομάδα που είμαστε θέλουμε να μπούμε δυνατά και αποφασιστικά κυνηγώντας την νίκη και τα γκολ ως το τελευταίο λεπτό».
Φερέιρα: "Αποφασιστικά για το τρίποντο" - PAOK TV


Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης