Πανιώνιος: Τέλος ο Μανιάτης

Πανιώνιος: Τέλος ο Μανιάτης

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να αποτελέσει παρελθόν από τον Πανιώνιο ο Γιάννης Μανιάτης με τον διεθνή άσο πλέον να μην προπονείται με τους «κυανέρυθρους» - Εντός της ημέρας θα υπάρξει συνάντηση για την λύση της συνεργασίας

4881440
Επέστρεψε πριν ένα χρόνο με στόχο να βοηθήσει τον Πανιώνιο να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ και και το γεγονός ότι έγινε μπαμπάς τον έφερε ξανά στα παλιά του λημέρια. Τον βοήθησε με τους «κυανέρυθρους» να τερματίζουν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Φέτος, όμως, ο Γιάννης Μανιάτης είχε χάσει την θέση του στην ενδεκάδα με τον Νίκι Παπαβασιλείου να προτιμάει ακόμα και τον Μιλόγεβιτς για την θέση των χαφ.

Την ίδια ώρα οι ισορροπίες στα αποδυτήρια είχαν διαταραχθεί, ενώ και το επεισόδιο με τον Δημήτρη Ναλιτζή μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου με τον Αρη ήρθε να επιβαρύνει την κατάσταση και αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να διακόψουν την συνεργασία τους.

Ο έμπειρος μέσος δεν παίρνει μέρος πια στις προπονήσεις του Πανιωνίου κι εντός της ημέρας θα γίνει συνάντηση για την λύση της συνεργασίας τους, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να είναι η χαμένη από την υπόθεση αυτή, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή αξίας που με την εμπειρία του θα μπορούσε να βοηθήσει τη νεανική ομάδα του Ιστορικού στην μάχη που δίνει για την παραμονή.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης