Καμπιονάτο, Μίλαν-Λάτσιο 1-2: Οι Ρωμαίοι έσπασαν παράδοση 30 χρόνων

Καμπιονάτο, Μίλαν-Λάτσιο 1-2: Οι Ρωμαίοι έσπασαν παράδοση 30 χρόνων

Στην 4άδα οι Λατσιάλι με το «χρυσό» γκολ του Κορέα στο 83' - Απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο οι «ροσονέρι» από την κορυφή

21845249
Οι Λατσιάλι είχαν να νικήσουν τους Ροσονέρι στο San Siro από το 1989 και το έκαναν τώρα με Ιμόμπιλε - Κορέα, πατώντας στην 4άδα της Serie A!

Η νίκη επί της Σπαλ πριν λίγες μέρες, πρώτη με τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο, είχε φέρει ηρεμία στη Μίλαν και μια περιέργεια για το αν η ομάδα μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Η Λάτσιο του Σιμόνε Ιντσάγκι απάντησε "όχι". Οχι άμεσα τουλάχιστον, αφού με τον Ιμόμπιλε να βρίσκει ξανά δίχτυα και τον Κορέα να γίνεται λυτρωτής στο 83', οι Ρωμαίοι έφυγαν για πρώτη φορά έπειτα από τρεις δεκαετίες με νίκη από το San Siro, έπιασαν τις Αταλάντα και Κάλιαρι στην 4η θέση (όλες μαζί) και άφησε στο -8 τους Μιλανέζους, οι οποίοι επιστρέφουν στην απαισιοδοξία...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και με στόχο το γκολ. Αυτό που η Λάτσιο δεν έβαλε στο 22' επειδή ο Ιμόμπιλε σημάδεψε οριζόντιο δοκάρι, αλλά το έβαλε στο 25' επειδή ο Ιταλός φορ με πολύ ωραία κεφαλιά -μετά τη σέντρα του Λατσάρι- νίκησε τον Ντοναρούμα (0-1). Η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους φιλοξενούμενους, όμως, αφού στο 28' ο Πιόντεκ άγγιξε την μπάλα και αυτή βρήκε στον Μπάστος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Στρακόσια (1-1). Το ματς παρέμενε ανοιχτό και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο κουρασμένη έδειξε η Μίλαν, με αποτέλεσμα η Λάτσιο να χτυπήσει στο τελευταίο 10λεπτο και συγκεκριμένα στο 83': Αντεπίθεση, πάσα του Λουίς Αλμπέρτο στον Κορέα, καλό τελείωμα (όσο και σπάνιο, ειδικά φέτος) του Αργεντίνου και 1-2!

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Ντουάρτε, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Κρούνιτς (85' Μποναβεντούρα), Μπενασέρ, Πακετά (53' Ραφαέλ Λεάο), Καστιγιέχο (36' Ρέμπιτς), Τσαλχάνογλου, Πιόντεκ.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσια, Μπάστος, Ατσέρμπι, Ράντου, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (60' Παρόλο), Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο, Λατσάρι, Λούλιτς, Κορέα, Ιμόμπιλε (60' Καϊσέδο).

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα: 

Κλείσιμο


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης