Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταγγέλλει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προπηλακισμούς παικτών και προπονητών

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταγγέλλει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προπηλακισμούς παικτών και προπονητών

Ανακοίνωση των «πράσινων» κατά της διαιτησίας και σοβαρές καταγγελίες για τη φιλοξενία που έτυχε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης

4942948
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε καυστική ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, στην οποία επίσης καταγγέλλει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προπηλακισμούς, κάνοντας λόγο για συμπεριφορές που απέχουν παρασάγγας από την έννοια της φιλοξενίας.

Η ανακοίνωση των «πράσινων», μετά το 2-2 στην Τούμπα:

Για όσα συνέβησαν σήμερα κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

«Από την αρχή της εφετινής σεζόν ο Παναθηναϊκός αποτελεί μόνιμο θύμα της διαιτησίας. Ακόμα και η χρήση του VAR φαντάζει σαν να ανακαλύφθηκε ένας νέος τρόπος για να αδικείται η ομάδα μας. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι δεν καταφεύγει σε παρασκηνιακές μεθοδεύσεις σχετικά με τη διαιτησία. Αλλά σίγουρα δεν μπορεί σε κάθε αγωνιστική να αποτελεί θύμα λαθών της διαιτησίας.

Σήμερα στην Τούμπα είδαμε το αποτέλεσμα να κρίνεται από δύο λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Δόθηκαν 5 λεπτά καθυστερήσεις σε παιχνίδι που είχε δύο αλλαγές στο ημίχρονο και καμιά χρήση VAR, δεν καταλογίστηκε πεντακάθαρο φάουλ στον Περέα στις καθυστερήσεις και τέλος στο 5.20 έξτρα χρόνου δόθηκε πέναλτι σε μια αμφισβητουμενη φάση.

Επίσης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να καταγγείλει όσα ακολούθησαν της λήξης του αγώνα στην είσοδο των αποδυτηρίων, που σε κάθε περίπτωση απέχουν παρασάγγας από την έννοια της φιλοξενίας και της ποδοσφαιρικής προόδου που επιδιώκει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ύβρεις, χυδαίες συμπεριφορές και προπηλακισμοί ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου από ανθρώπους του ΠΑΟΚ οφείλουν να εκλείψουν από τα γήπεδα, εάν πραγματικά υπάρχει διάθεση να φτιαχτεί κάτι διαφορετικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης