Premier League, Εβερτον – Τότεναμ 1-1: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις για τα «σπιρούνια»

Premier League, Εβερτον – Τότεναμ 1-1: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις για τα «σπιρούνια»

Η Τότεναμ προηγήθηκε, αλλά ο σοκαριστικός τραυματισμός του Αντρέ Γκόμες την άφησε με παίκτη λιγότερο και έδωσε στην  Έβερτον 12 έξτρα λεπτά, ώστε να ισοφαρίσει

untitled_9
Η Εβερτον είχε μία νίκη σε έξι αγωνιστικές. Η Τότεναμ μία σε πέντε. Αμφότερες δηλαδή ήταν στα χάλια τους με έντονη την προπονητολογία. Τελικά στο “Γκούντισον Παρκ” το τρίποντο δεν το πήρε καμία (1-1) και η αρνητική κατάστασή τους διαιωνίζεται. Οι Λονδρέζοι είχαν περισσότερες καλές στιγμές και προηγήθηκαν με το ωραίο πλασέ του Ντέλε Αλι (63').


Από εκεί και μετά η Εβερτον πίεσε και βρήκε την ισοφάριση στο 90'+7'. Αυτός ο βαθμός για τα Ζαχαρωτά προήλθε ουσιαστικά από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Αντρέ Γκόμες (79') που οδήγησε σε αποβολή του Σον, αν και κατά λάθος ο θύτης ήταν ο Οριέ. Από αυτό δόθηκαν 12 λεπτά καθυστερήσεων και ο Τοσούν έφερε τη μοιρασιά με κεφαλιά.

Εβερτον (Μάρκο Σίλβα): Πίκφορντ, Μίνα, Σιντιμπέ, Ντιν, Χόλγκεϊτ, Ντελφ, Αντρέ Γκόμες (84' Σίγκουρντσον), Ιβόμπι, Ντέιβις (83' Κάλβερτ-Λιούιν), Γουόλκοτ (68' Τοσούν), Ριτσάρλισον

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γκασανίγα, Αλντερβαϊρελντ, Ντέιβις, Οριέ (87' Φόιθ), Σάντσες, Σισοκό, Ερικσεν (90'+11'), Ντέλε Αλι, Μόουρα, Ν'Ντομπελέ (73' Λο Σέλσο), Σον.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης