Premier League, Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ 0-2: Ασταμάτητη σε τροχιά τετράδας

Premier League, Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ 0-2: Ασταμάτητη σε τροχιά τετράδας

Η Λέστερ επιβλήθηκε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας και συνεχίζει την πορεία για την τετράδα και το Champions League-Δείτε τα γκολ του ματς

lesterrrrrr
Αυτή τη φορά μπορεί να μην πέτυχε 9 γκολ. Ούτε καν 5. Αλλά η εντυπωσιακή Λέστερ συνέχισε την πορεία της για την επιστροφή στο Champions League με νίκη 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο, τη 12η στην Premier League από τη στιγμή που ο Ρότζερς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, επίδοση χειρότερη μόνο από εκείνες των Λίβερπουλ (19) και Μάντσεστερ Σίτι (17).


Το τέμπο ήταν αργό στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αγιού να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους και το 0-0 να παραμένει. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ταχύτητα και από τη στιγμή που πήρα το προβάδισμα στο 57’ με το πρώτο γκολ του Σογιουντσού στην Αγγλία είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Έπρεπε, βέβαια, να φτάσουμε στο 88’ για να τελειώσουν τα πάντα, όταν ο Βάρντι έκανε το 0-2 για να γίνει ο πρώτος που φτάνει τα 10 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και να στείλει την ομάδα του ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης