Premier League, Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Επιστροφή στην σκληρή πραγματικότητα

Premier League, Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Επιστροφή στην σκληρή πραγματικότητα

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Γιουνάιτεντ-Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ και η εσωστρέφεια καλά κρατεί

000_1LY0AH
Καλόμαθε στις νίκες και επέστρεψε σε μια πραγματικότητα που την υπενθυμίζει τα θεμελιώδη προβλήματά της.

Έπειτα από τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από την Μπόρνμουθ 1-0, με σκόρερ τον Τζόσουα Κινγκ και αποδεικνύεται πως η κατάσταση πολύ δύσκολα μπορεί να στρώσει για τους «κόκκινους διαβόλους», ειδικότερα αν έχει στόχο το πλασάρισμα στην τετράδα.


Οι πρώτες καλές στιγμές δημιουργήθηκαν από τους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο τα σουτ των Περέιρα, Τζέιμς και Φρεντ ήταν άστοχα και δεν ανησύχησαν την εστία των γηπεδούχων.

Αντίθετα, στην πρώτη καλή ευκαιρία τους, οι παίκτες της Μπόρνμουθ βρήκαν το γκολ, όταν στο 45’ ο Γουίλσον κάλυψε πολύ ωραία την μπάλα με το σώμα του, ο Γουάν-Μπισάκα είχε κάκιστη αμυντική συμπεριφορά και με πλασέ από κοντινή απόσταση άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουνάιτεντ ήθελε, αλλά δεν μπορούσε όπως δηλαδή συμβαίνει κάθε φορά τη φετινή σεζόν, όταν βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Η καλύτερη στιγμή του ματς μάλιστα άνηκε στην Μπόρνμουθ, αλλά ο Ντε Χέα στο 76’ απέτρεψε το 2-0.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης