Η μητέρα της Μυρτώς εξομολογείται: Πολύ συγκινητικό όταν όλοι την χειροκρότησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η μητέρα της Μυρτώς εξομολογείται: Πολύ συγκινητικό όταν όλοι την χειροκρότησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Για τις συγκινητικές στιγμές που έζησε κατά την είσοδο της Μυρτώς στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, μίλησε η μητέρα της

mirto-karaisk
Συγκινημένη από την υποδοχή που επεφύλαξαν στην Μυρτώ οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού όταν συνόδευσε την ερυθρόλευκη 11άδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δήλωσε στον «Κόκκινο πρωταθλητή» η μητέρα της.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως έγινε κάτι πολύ όμορφο, που φανερώνει πως μεταξύ των ομάδων μπορεί να υπάρχει ομόνοια και σύμπνοια, όταν είναι κάτι ανθρώπινο και γίνεται με αγάπη», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Ήταν πολύ συγκινητικό όταν όλοι χειροκρότησαν την Μυρτώ στο Καραϊσκάκη. Και μάλιστα γνωρίζοντας πως πρόκειται για μια φίλαθλο της αντίπαλης ομάδας».

mirto-karaisk3
mirto-karaisk2


«Οι άνθρωποι μπορούν να κατευθυνθούν σε κάτι καλό, όπως και σε κάτι κακό. Η διαφορά είναι ανάμεσα σε αυτό που του προτείνεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός, σε συνεννόηση με την ΑΕΚ, είχε την διάθεση και τη θέληση να το πράξει. Το ποδόσφαιρο, όπως και κάθε άθλημα που προσφέρει δύναμη, χαρά και ανθρωπιά. Όλα τα άλλα, ας μένουν στην άκρη», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης