Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για Ξάνθη ο Βαλμπουενά, θέλει να παίξει

Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για Ξάνθη ο Βαλμπουενά, θέλει να παίξει

Ο Ματιέ Βαλμπουενά επέστρεψε νωρίτερα στις προπονήσεις και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Σαββάτου στην Ξάνθη

matie-val1
«Τρέλανε» και τους γιατρούς ο Ματιέ Βαλμπουενά. Παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις μιλούσαν για απουσία 2-3 εβδομάδων μετά την θλάση που υπέστη, ενώ ο ίδιος έλεγε πως θα λείψει για περίπου 15 μέρες, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του νωρίτερα και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα και ο ίδιος θέλει πολύ να αγωνιστεί. Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην 18άδα και να αγωνίζεται εφόσον κρίνει ο προπονητής ως αλλαγή.

Ετοιμοπόλεμος είναι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο ματς με την ΑΕΚ. Αναμένεται κι αυτός να είναι στην αποστολή, αλλά είναι αμφίβολο αν θα παίξει από την αρχή ή όχι, καθώς ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Πέδρο Μαρτίνς θα επιλέξει τριάδα στο κέντρο όπως με Μπάγερν και ΑΕΚ, δηλαδή Μπουχαλάκη, Γκιγέρμε και Καμαρά.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης