Κούγιας: «Αισθάνομαι βιασμένος από τους παίκτες μου»

Κούγιας: «Αισθάνομαι βιασμένος από τους παίκτες μου»

Φοβερές ατάκες από τον Αλέξη Κούγια μετά την ήττα με 3-0 της Λάρισας από την Καλαμάτα για το θεσμό του Κυπέλλου

4915886
Καυτές ατάκες από τον Αλέξη Κούγια που φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ μίλησε αρχικά για τη βαριά ήττα της ομάδας από την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδος, δηλώνοντας... βιασμένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Μάλιστα επιφύλασσε ακόμη πιο σκληρή γλώσσα για το προσεχές ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, παρομοίαζοντας το με...τσόντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας:
Για την ήττα της ΑΕΛ απο την Καλαμάτα: «Αισθάνομαι βιασμένος από τους παίκτες μου, όσοι παίζουν τις Κυριακές και μας έχουν φέρει στην 6η θέση δεν ήταν ίδιοι με τους χθεσινούς. Τέτοιες αναμετρήσεις κάνουν τις ομάδες μεγάλες, εμείς θέλουμε την ηρεμία γιατί παίζουμε παιχνίδι με τον ΟΦΗ που και αυτός έχασε αλλά έπαιζε με αναπληρωματικούς».

Για την σύγκριση Βασιλειάδη-Αυγενάκη: «Εγω προσωπικά δεν μπορώ να πω ποιος είναι καλύτερος ή χειρότερος γιατί έχει μικρή πορεία ο Αυγενάκης. Μετά την αναδιάρθρωση πιστεύω ότι όποιος ερχόταν μετά τον Βασιλειάδη, που δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο, θα είναι καλύτερος. Ο ίδιος κατέστρεψε ομάδες και καριέρες με την αναδιάρθρωση. Πήγα να δω από περιέργεια αγώνα Super League 2 και δεν ήταν ωραίο θέαμα. 14 οπαδοί ήταν στην κερκίδα. Από το 1.5 εκατομμύριο που ήταν να πάρουν οι ομάδες, πήραν 700 χιλιάδες».

Για τις προσεχείς αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού: «Το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός είναι τσόντα όπως έκανε την ομάδα ο Δώνης. Με τον Κολοβό επιθετικό που είναι 1.50 με τα χέρια στην ανάταση και δεν έχει παίξει ποτέ επιθετικός καταλαβαίνει ο καθένας το αποτέλεσμα. Αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να σεβαστεί τον Παναθηναϊκό καθώς έχει μεγάλη φανέλα και ιστορία. Ο Ολυμπιακός είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην Ελλάδα και είναι εμφανής η διαφορα με την Ξάνθη».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης