Κύπελλο ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός Βόλου - Πανιώνιος 0-3: Ξέσπασε ο Ιστορικός

Κύπελλο ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός Βόλου - Πανιώνιος 0-3: Ξέσπασε ο Ιστορικός

Με πρωταγωνιστή τον Εμμανουηλίδη, που σκόραρε δύο φορές, ο Πανιώνιος πέρασε με 3-0 από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, παίρνοντας ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια

πανιονιοσ
Ήδη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Πανιώνιος, που επικράτησε 0-3 του Ολυμπιακού Βόλου στο Αλκαζάρ και η ρεβάνς της Νέας Σμύρνης είναι πλέον τυπική διαδικασία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, έδειξαν να το θέλουν περισσότερο και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να φτάσουν στο άνετο 0-3. Στο πρώτο μέρος ωστόσο, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Όλα έγιναν πιο εύκολα για τον «Ιστορικό» στο 57', όταν ο Εμμανουηλίδης ανατράπηκε από τον Ρόκα και ο ρέφερι σωστά έδειξε την άσπρη βούλα. Ο πρώτος ευστόχησε κι έκανε το 0-1 για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Το 0-2 ήρθε στο 64' με σουτ του Οικονομίδη από το ημικύκλιο. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε από τον Εμμανουηλίδη και πάλι με προβολή προ κενής εστίας στο 88'.

Κάπως έτσι, ο Πανιώνιος έκανε το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Μακρυωνίτης, Κόλα, Τσίτας, Τζέφερσον (54’ Καρακώστας), Βοσνακίδης, Ρόκας, Μπουτζίκος, Γραικός, Παπαϊωάννου, Κουτσιανικούλης (66’ Κλεμέντε), Δεινόπαπας (63’ Πριόνας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Ρέντζας (46’ Παπαγεωργίου), Κόρμπος (68’ Τσιλούλης), Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης, Δούμτσιος, Κιάκος, Γρίβας.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης