ΑΕΚ: Έπεσαν «καμπάνες» για το πάρτι του Βράνιες και τις ύβρεις κατά του Ολυμπιακού

ΑΕΚ: Έπεσαν «καμπάνες» για το πάρτι του Βράνιες και τις ύβρεις κατά του Ολυμπιακού

Λιβάγια, Κρίστισιτς, Ντέλετιτς, Σαμπανάτζοβιτς τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 5.000 ευρώ - Σε απολογία κλήθηκε ο Βράνιες - Μελισσανίδης: Δεν ανέχομαι να προσβάλετε τις αξίες της ΑΕΚ

livagia-vranies
Σκληρή στάση απέναντι στους παίκτες της ΑΕΚ που… ξέφυγαν στο πάρτι του Όγκνιεν Βράνιες κι ακόμη περισσότερο απέναντι στον Βόσνιο αμυντικό θα τηρήσει η ΠΑΕ.

Όπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος άσος κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση για τα όσα έγιναν στο πάρτι του την προηγούμενη Δευτέρα, με τα υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού και τις εικόνες να τραγουδά ημίγυμνος και σε… ευθυμία μαζί με τους συμπαίκτες του, αλλά και για την άρνησή του να αποσύρει υβριστική ανάρτηση-απάντηση στο πανό στο «Γ. Καραϊσκάκης» εναντίον του (σ.σ. το έκανε μόλις σήμερα το πρωί, με μεγάλη καθυστέρηση μετά τις συστάσεις της διοίκησης).

Ήδη όσοι συμμετείχαν στο… παραστράτημα του πάρτι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 5.000 ευρώ (Λιβάγια, Κρίστισιτς, Ντέλετιτς, Σαμπανάτζοβιτς), ενώ στον ίδιο τον Βράνιες θα υπάρξει μεγαλύτερη «καμπάνα». Αυτή είναι πιθανό να αφορά ακόμη μεγαλύτερο πρόστιμο, αλλά δεν αποκλείεται να μην μείνει εκεί η τιμωρία του.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε με άγριες διαθέσεις τα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης και τα έψαλε στους παίκτες της ΑΕΚ, όχι για την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά για κρούσματα απειθαρχίας με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στο πάρτι του Βράνιες και την άρνησή του να αποσύρει άμεσα την υβριστική του ανάρτηση. 

«Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδιστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε. «Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα social media και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι», είπε στους ποδοσφαιριστές ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Κλείσιμο
Νωρίτερα, το αφεντικός της «Ένωσης» μίλησε και με τον Ίλια Ίβιτς, με τον οποίο ήταν σε ανοιχτή γραμμή τόσο μετά τα όσα έγιναν στο πάρτι του Βράνιες, όσο και μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και όσα ακολούθησαν.

Με πληροφορίες από sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης