Καμαρά: Σημαντικότερο όλων να κερδίζει η ομάδα - Γι' αυτό πανηγύρισα έτσι

Καμαρά: Σημαντικότερο όλων να κερδίζει η ομάδα - Γι' αυτό πανηγύρισα έτσι

Τον λόγο που έδειξε το σήμα του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του στο γκολ που σκόραρε, εξήγησε ο Μαντί Καμαρά μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του

kamara
Τον λόγο που έδειξε το σήμα του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του στο γκολ που σκόραρε, εξήγησε ο Μαντί Καμαρά μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του.

«Αυτό είναι το πάθος που αισθάνομαι για τον Ολυμπιακό, θέλω να ανταποδώσω στον κόσμο και την ομάδα για τη στήριξή τους. Θέλησα να ανταποδώσω με αυτή την κίνησή μου να δείξω το σήμα», ανέφερε σχετικά για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που σκόραρε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, καθώς και για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε: «Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, με καλές και κακές στιγμές, Ήταν ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι για μένα μέχρι και την προετοιμασία και μετά σιγά σιγά πιστεύω ξαναβρίσκω τις καλές στιγμές μου. Το πιο σημαντικό από όλα δεν είναι το γκολ και η εμφάνισή μου, είναι να νικά η ομάδα. Αυτό έχει σημασία. Αν μπορώ να βοηθήσω εγώ είναι ωραίο αλλά το σημαντικό δεν είναι να σκοράρεις και να είσαι κορυφαίος, το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα».

Τέλος, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στον συμπαίκτη του Γκιλιέρμε και στη δοκιμή που κάνει να σουτάρει με μακρινές βολές: «Είναι κάτι που το δουλεύω και το προσπαθώ συχνά, είναι κάτι καλό όταν μετά από 2-3 προσπάθειες τα καταφέρνω να σκοράρω. Είναι ένας παίκτης που κάνει τα πάντα για την ομάδα και τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Σας ξαναλέω όμως ότι το σημαντικό είναι η ομάδα, είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο για να έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης