Serie A, Ίντερ - Πάρμα 2-2: Δεν δέχθηκαν το... δώρο οι «νερατζούρι»

Serie A, Ίντερ - Πάρμα 2-2: Δεν δέχθηκαν το... δώρο οι «νερατζούρι»

Η Γιουβέντους είχε ήδη «γκελάρει», αλλά η Ίντερ έμεινε στο 2-2 με την Πάρμα και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το «δώρο» της «βέκια σινιόρα» και να ανέβει στην κορυφή στη Serie A.

INTER
Η Ίντερ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει ξανά στην κορυφή της Serie A, αλλά την σπατάλησε. Οι «νερατζούρι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την γκέλα της Γιουβέντους (1-1 με την Λέτσε), έμειναν στο 2-2 με την Πάρμα και στη 2η θέση.



Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 23’, όταν ο Καντρέβα έκανε το σουτ και η μπάλα, αφού κόντραρε, κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων, όμως, ήταν άμεση. Στο 26’ ο δανεικός από την Ίντερ Καραμό έκανε το 1-1 και σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Κόντε ο Ζερβίνιο έκανε το 1-2 στο 30’!

Οι νερατζούρι πίεσαν όσο μπορούσαν στην επανάληψη και στο 51’ βρήκαν το 2-2 με τον Λουκάκου, σε μία φάση που χρειάστηκε η βοήθεια του VAR για να διαπιστωθεί αν υπάρχει οφσάιντ ή όχι. Τελικά, το γκολ μέτρησε και οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο. Χωρίς αποτέλεσμα, όμως, καθώς τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης