Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παρουσίασε το εντυπωσιακό γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παρουσίασε το εντυπωσιακό γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι

Ο Άγγλος βετεράνος ποδοσφαιριστής, Ντέιβιντ Μπέκαμ, έδωσε σήμερα  στην δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram, νέες εικόνες από το «στολίδι» που αναμένεται να είναι έτοιμο το 2022, την έδρα της Ίντερ Μαϊάμι, ομάδας της οποίας είναι ιδιοκτήτης

44
Η αντίστροφη μέτρηση γα το υπερσύγχρονο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι, ομάδας που ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, έχει ήδη ξεκινήσει!

Το αμερικάνικο κλάμπ αναμένεται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της MLS των ΗΠΑ από το 2020, ωστόσο θα χρειαστεί να κάνει υπομονή μέχρι να μπει στο δικό της γήπεδο, κάτι που αναμένεται να συμβεί το 2022. Με την αποκάλυψη των σχεδίων του υπό κατασκευή συγκροτήματος, που θα περιλαμβάνει χώρους για εμπορική χρήση, προπονητικό κέντρο, roof bar, φοίνικες, λίμνη, και 58 εκτάρια πάρκου και γήπεδα ανοιχτά για την τοπική κοινωνία, γίνεται απολύτως κατανοητό πως αυτή η αναμονή αξίζει. Δεδομένου μάλιστα ότι το κόστος κατασκευής ανέρχεται στο 1 δισ. δολάρια θα διατεθούν για την ολοκλήρωση του έργου.

Σε περίπτωση δε που η κατασκευή του γηπέδου καθυστερήσει, η Ίντερ Μαϊάμι, θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στο «Lockhart Stadium» του Φορτ Λοτερντέιλ.

Στο σημείο  όπου θα βρίσκονται το στρατηγείο της ομάδας, τα αποδυτήρια, η αίθουσα εξοπλισμού, το εστιατόριο, το γραφείο του προπονητή, το αθλητικό εργαστήριο και οι προπονητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, οι εργασίες έχουν προχωρήσει σημαντικά. Το σχέδιο φαίνεται μάλιστα να είναι τόσο μελετημένο ώστε πολλές από τις λεπτομέρειες να έχουν ήδη ρυθμιστεί. Για παράδειγμα, η απόσταση που θα διανύουν οι παίκτες από το πάρκινγκ ως τα αποδυτήρια, η αίθουσα προβολής βίντεο, ακόμη και τα ντουλάπια έξω από τα αποδυτήρια όπου θα αφήνουν οι παίκτες τα παπούτσια τους.

«Αυτό είναι το μέλλον μας», σχολίασε ο διάσημος Άγγλος, απευθυνόμενος στους φίλους της Ίντερ Μαϊάμι. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This is our future... The energy is going to be incredible!! 🏟⚽️ @intermiamicf @miafreedompark #LaFamilia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

Κλείσιμο

Δείτε φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό γήπεδο:

bek2

bek3


bek4


bekk
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης