Champions League: Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση η Ατλέτικο - Ισοπαλία στη ματσάρα στην Ουκρανία

Champions League: Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση η Ατλέτικο - Ισοπαλία στη ματσάρα στην Ουκρανία

Η αυλαία της 3η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League άνοιξε με τους αγώνες, Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπάγερ Λεβερκούζεν, όπου οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 1-0 με τον Μοράτα να τους λυτρώνει στο 78' και Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όπου οι Ουκρανοί προηγήθηκαν με 1-0 από το 17' με γκολ του Κονοπλιάνκα αλλά ο Όλμο στο 34' ισοφάρισε το ματς και ο Όρσιτς με πέναλτι στο 60' έκανε την ολική ανατροπή πριν ο Ντοντό ισοφαρίσει στο τελικό 2-2

MORATA
Ματσάρα στην Ουκρανία με τις Σαχτάρ Ντόνετσκ να μένουν ισόπαλες με σκορ 2-2 σε ένα ματς δυνατές συγκινήσεις και ανατροπές στο σκορ και στο ρυθμό, όπου οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μία ανάσα από τη νίκη αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και αναμένεται μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση του ομίλου μέχρι το τέλος. Στη Μαδρίτη ο Άλφαρο Μοράτα ξελάπσωσε την Ατλέτικο. Ο 26χρονος, ερχόμενος από τον πάγκο, έγραψε το 1-0 απέναντι στη Λεβερκούζεν και πλέον οι «ροχιμπλάνκος» οδεύουν φουλ για πρόκριση


Κινδύνεψε σοβαρά να μπει σε μπελάδες όμως ο Άλφαρο Μοράτα γλίτωσε την Ατλέτικο αφού με γκολ του 26χρονου επιθετικού οι «ροχιμπλάνκος» πήραν τη νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στη Λεβερκούζεν κι έφτασαν τους επτά βαθμούς ύστερα από τρία ματς στον 4ο όμιλο του Champions League.



Κακό ήταν στη μεγαλύτερή του διάρκεια το ματς στο «Μετροπολιτάνο». Tόσο ο Σιμεόνε, όσο και ο Μπος είχαν ως πρώτο στόχο να αποφύγουν την ήττα και μοιραία το παιχνίδι δεν μπόρεσε να πιάσει ρυθμό. Την… σούπα στη Μαδρίτη έκανε νόστιμη για τους γηπεδούχους ο Μοράτα, που με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Λόντι στο 78’ νίκησε Χραντέσκι και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο:
1.Ατλέτικο 7
2.Γιουβέντους 4
3.Λοκομοτίβ Μ. 3
4.Λεβερκούζεν 0

Εκκρεμεί το Γιουβέντους-Λοκομοτίβ Μόσχας 

Μεγάλο ματς στο Χάρκοβο χωρίς όμως νικητή, αφού Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ ήρθαν ισόπαλες 2-2 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό στη μάχη για τη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου.


Οι Κροάτες έφτασαν κοντά στο να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο διπλό με ανατροπή, όμως Άλαν Πάτρικ και Ντοντό συνδιάστηκαν μοναδικά στο 75ο λεπτό και με ένα γκολ με βραζιλιάνικη εσάνς κατάφεραν να χαρίσουν στους Ουκρανούς τον βαθμό της ισοπαλίας. «Αστείο» το πέναλτι του Πιάτοφ στον Γκαβράνοβιτς με το οποίο είχαν πάρει νωρίτερα προβάδισμα στο ματς οι Κροάτες.

Η ομάδα του Λούις Κάστρο, κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι με τον Μάρλος να βρίσκει τον Κονοπλιάνκα, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά από την μικρή περιοχή στο 16΄και έβαλε μπροστά με 1-0 τους Ουκρανούς.

Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση με τον Όρσιτς να βγάζει την μπαλιά στην περιοχή και τον Όλμο με όμορφο τελείωμα να ισοφαρίζει σε 1-1 για την Ντινάμο. Η ομάδα του Ζάγκρεμπ, έφτασε όμως στην ανατροπή με το «δώρο» του Πιάτοφ. Ο Ουκρανός πορτιέρε, γκρέμισε με αστείο τρόπο τον Γκαβράνοβιτς που είχε.... κατασκηνώσει στην μικρή περιοχή του στο 60’ και Όρσιτς από τα έντεκα μέτρα δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 2-1 για τους Κροάτες.

Πάντως οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν στο 75’ με τον Άλαν Πάτρικ να βγάζει μια μπαλιά πάρε-βάλε στον Ντοντό και τον Βραζιλιάνο να ισοφαρίζει σε 2-2 για την ομάδα του.

Βαθμολογία 3ου ομίλου

Κλείσιμο
Μάντσεστερ Σίτι 6
Ντινάμο Ζάγκρεμπ 4
Σαχτάρ Ντόνετσκ 4
Αταλάντα 0

Εκκρεμεί το Μάντσεστερ Σίτι-Αταλάντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης