Μήνυμα Κωστένογλου στους παίχτες της ΑΕK: Δεν θέλω σκυμμένα κεφάλια

Μήνυμα Κωστένογλου στους παίχτες της ΑΕK: Δεν θέλω σκυμμένα κεφάλια

Το μήνυμα του προπονητή της ΑΕΚ στους παίχτες μετά το ματς με τον Βόλο και εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

kotsengl-1
Μπορεί η ΑΕΚ να έφτασε στο ζητούμενο της νίκης στο ματς με τον Βόλο (3-2) αλλά μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Ριζούπολη στα αποδυτήρια δεν υπήρχε πολλή διάθεση. Οι παίκτες ήταν προβληματισμένοι με την εικόνα που είχαν στο φινάλε του αγώνα, όταν παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα αγχώθηκαν στη μείωση του σκορ από τους αντιπάλους.

Ο Νίκος Κωστένογλου αντικρίζοντας αυτή την εικόνα θέλησε να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του γνωρίζοντας πως πρέπει να πάνε με αυτοπεποίθηση στο κρίσιμο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια και απογοήτευση. Κερδίσαμε το ματς. Μπορεί να μην είχαμε στο τέλος την εικόνα που θέλαμε, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς κι αυτό είναι το σημαντικό. Τώρα θέλω να ξεκουραστείτε και από την Τρίτη θα αρχίσουμε να δουλεύουμε καλά, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ντέρμπι», ήταν το μήνυμα του προπονητή της ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές του.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης