Premier League, Τότεναμ - Γουότφορντ 1-1: Ο Άλι έσωσε τους «σπερς» από νέο κάζο

Premier League, Τότεναμ - Γουότφορντ 1-1: Ο Άλι έσωσε τους «σπερς» από νέο κάζο

Τα χειρότερα γλίτωσε η Τότεναμ, η οποία ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με την ουραγό Γουότφορντ με 1-1 χάρη στην ισοφάριση του Ντέλε Άλι στο 86’ και συνέχισε να απογοητεύει στη φετινή Premier League

τοτεναμ
Ούτε η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων έφερε την αναμενόμενη βελτίωση στην φετινή Τότεναμ. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο παρουσιάστηκε για ακόμα μια φορά την τρέχουσα σεζόν κατώτερη των περιστάσεων και πληρώνοντας το νωθρό της πρώτο ημίχρονο έμεινε στην ισοπαλία με την Γουότφορντ (1-1) στο «Tottenham Stadium».

Οι «τάρανδοι» κατάφεραν να αιφνιδιάσουν μόλις στο 6', όταν μετά από εκπληκτική σαραντάρα μπαλιά του Κάθκαρτ, ο Γιάνμαατ σέντραρε έξοχα χαμηλά στον ανενόχλητο Ντουκουρέ ο οποίος εκτέλεσε τον Γκασανίγκα εν κινήσει για το 1-0. Ξανά με δυσκολία να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα και να βρει κενούς χώρους, με τον Κέιν να μοιάζει αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα, η Τότεναμ δεν απείλησε ιδιαίτερα τους στιβαρούς φιλοξενούμενους, οι οποίοι μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν διπλασιάσει τα τέρματα τους σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, με κινητήριους μοχλούς τους Περέιρα και Ντεουλοφέου.


Φυσιολογικά, στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ποτσετίνο πίεσαν και προσπάθησαν να αντιδράσουν, με την είσοδο του Σον στο παιχνίδι να αυξάνει τις απειλές προς το μέρος του Φόστερ και να δίνει την μεγάλη μερίδα της κατοχής στους γηπεδούχους. Παρά τις αντοχές που έδειξαν οι φιλοξενούμενοι, η γκάφα του Άγγλου κίπερ στο 87', όταν πραγματοποίησε μία πολύ άστοχη έξοδο συγκρουόμενος με τον αμυντικό του, έδωσε την ευκαιρία στον Ντέλε Άλι να σκοράρει με προβολή απέναντι σε σχεδόν κενή εστία και να δώσει τουλάχιστον τον βαθμό στην ομάδα του, η οποία έφτασε τους 12 βαθμούς και έμεινε στην 7η θέση και την αγωνιστική... κρίση.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Κίκε Φλόρες παρά την άκρως θετική εμφάνιση δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που θα την έστελνε μακριά από τον «πάτο» της Premier League.

Τότεναμ (Ποτσετίνο): Γκασανίγκα, Βερτόνχεν, Σάντσεζ, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Ουίνκς, Σισοκό, Οριέ, Άλι, Μόουρα, Κέιν

Γουότφορντ (Φλόρες): Φόστερ, Γιανμάατ, Καμπασέλε, Ντόσον, Κάθκαρτ, Χολέμπας, Κλέβερλι, Σαλομπά, Ντουκουρέ, Ουέλμπεκ (4’ Ντεουλοφέου), Περέιρα

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης