O Ολυμπιακός θέλει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Βαλένθια

O Ολυμπιακός θέλει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Βαλένθια

Συνέχεια στην εξαιρετική εικόνα που παρουσίασε απέναντι στη Βαλένθια θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος στο ΣΕΦ την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (21:30, Novasports 1)

kemz-osfp
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε από το ναδίρ του αγώνα με την Βιλερμπάν στην πρεμιέρα στο ζενίθ λίγες μέρες μετά συντρίβοντας τη Βαλένθια. Σε αυτή την ανοδική τροχιά θέλει να παραμείνει και απόψε (21:30, Novasports 1) αντιμετωπίζοντας την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΣΕΦ.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα, που αντιμετωπίζει την ομάδα με την οποία κατέκτησε το 2005 το FIBA Europe Cup ως βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ, δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη της διοίκησης για μονιμοποίηση έχοντας και την θετική γνώμη των παικτών. Ο Λιθουανός τεχνικός γνωρίζει καλύτερα από όλους, ωστόσο, πως η συνέπεια και η σταθερή βελτίωση θα τον «εδραιώσουν» στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Για τον αποψινό αγώνα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ενδιαφέρον θα έχει η σύνθεση της δωδεκάδας που θα επιλέξει, δεδομένου ότι την περασμένη εβδομάδα έμεινε εκτός ο Ίθαν Χαπ και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Γουίλ Τσέρι. Κάτι που δεν είναι απίθανο να συμβεί και σήμερα.

Στον αντίποδα, η πρωτάρα Ζενίτ προέρχεται από δύο βαριές ήττες από Άλμπα και Μπαρτσελόνα. Μπορεί να κέρδισε την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα για την VTB League, αλλά παρουσιάζεται μέχρι τώρα ασταθής. Ο Ζοάν Πλάθα, που λέγεται πως είναι υπό αμφισβήτηση, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ζούμπκοφ, ωστόσο θα έχει διαθέσιμους τους Αγιόν και Χβοστόφ που προέρχονται από τραυματισμούς.

Η προσέλευση στο ΣΕΦ αποτελεί ερωτηματικό, αλλά μετά την ενθαρρυντική εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας αναμένονται σίγουρα περισσότεροι από τους 5-6 χιλιάδες που ήταν στις κερκίδες την περασμένη Παρασκευή.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης