Ολυμπιακός: Ο Κούτρης με τον ΟΦΗ, ο Τσιμίκας με την Μπάγερν

Ολυμπιακός: Ο Κούτρης με τον ΟΦΗ, ο Τσιμίκας με την Μπάγερν

Το χρόνο στους δύο αριστερούς μπακ του Ολυμπιακού μοιράζει ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ακολουθούν τρία σημαντικά ματς σε διάστημα μίας εβδομάδας

kout-tsim
Την απόφαση να μοιράσει όσο το δυνατόν περισσότερο το χρόνο στον Λεονάρντο Κούτρη και τον Κώστα Τσιμίκα έχει πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Όλα δείχνουν ότι στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα αγωνιστεί ο Ελληνοβραζιλιάνος μπακ, ενώ στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική του Champions League θα παίξει ο έτερος διεθνής άσος.

Επίσης, ο Τσιμίκας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς, λόγω ενός παλιού κανονισμού της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, όταν ένας παίκτης χάνει λόγω τραυματισμού παιχνίδι της Εθνικής, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αμέσως επόμενο αγώνα της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ.

Θεωρείται σίγουρο πως θα κάνει κάποιες αλλαγές στο πλαίσιο του ροτέισον, καθώς ακολουθεί και το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Τοροσίδης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Σουντανί ίσως να πάρουν φανέλα βασικού απέναντι στους Ηρακλειώτες.

Εν τω μεταξύ, αν προφυλαχθεί ενόψει της Μπάγερν ο Ποντένσε, τότε θα προτιμηθεί ένας εκ των Λοβέρα ή Ραντζέλοβιτς. Για την επίθεση φαβορί φαίνεται πως είναι ο Ελ Αραμπί.

Πηγή: sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης