ΑΕΚ, Παπαθεοδώρου: Να ξεκινήσουμε με καλή εμφάνιση και νίκη

ΑΕΚ, Παπαθεοδώρου: Να ξεκινήσουμε με καλή εμφάνιση και νίκη

Να φτιάξει μια «σκληρή» ομάδα που θα κερδίζει και στην κακή της ημέρα επιδιώκει ο τεχνικός της μπασκετικής ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος έθεσε ως στόχο τη νίκη με καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα της FIBA Champions League

αεκ
Να ξεκινήσει με το δεξί και με μια καλή εμφάνιση στο FIBA Champions League έχει ως στόχο η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου , ο οποίος υποστήριξε, επίσης, πως θέλει να φτιάξει μια... σκληρή ομάδα που θα κερδίζει και στην κακή της ημέρα. Τέλος, ανέφερε πως δεν πρόκειται να γίνει κάποια προσθήκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Ξεκινάμε στην διοργάνωση με πολύ μεγάλη διάθεση και επιθυμία. Θέλουμε στο πρώτο παιχνίδι, που έχουμε εντός έδρας, να ξεκινήσουμε με το δεξί με καλή εμφάνιση και νίκη και να μπούμε με αισιοδοξία σε μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση όπως το Basketball Champions League. Στόχος της ΑΕΚ είναι να προκριθεί στην επόμενη φάση και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Για να μπορέσεις να στοχεύεις σε τίτλους, πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις ένα καλό σύνολο που θα μπορεί να κερδίζει. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, δεν κοιτάμε τον Μάιο και τον Απρίλιο. Υπάρχει δρόμος να διανύσουμε και μία διαδικασία, την οποία δεν μπορεί να προσπεράσει κανείς», είπε αρχικά.

Σχετικά με την αβεβαιότητα για την τηλεοπτική κάλυψη της διοργάνωσης: «Η διοργάνωση, επειδή είναι πολύ καλού επιπέδου, θα πρέπει να έχει προβολή για να περάσει και στον υπόλοιπο κόσμο που δεν θα είναι στο γήπεδο. Είναι σημαντικό οι μεγάλες διοργανώσεις να καλύπτονται τηλεοπτικά».

Για το παιχνίδι με τον Ήφαιστο και την ήττα στη Λήμνο: «Το παιχνίδι με τον Ήφαιστο το έχουμε αναλύσει. Ακολουθησαμε το πλάνο μας πιστά, χάσαμε την συγκέντρωσή μας στο τελευταίο 5λεπτο όμως. Όπως είπα όμως υπάρχει μια διαδικασία. Αν μπορούσαμε να παίξουμε στο ίδιο μοτίβο και τέμπο για 40 λεπτά, δεν θα υπήρχε αυτή η διαδικασία. Όπως ξαναλέω, έχουμε να διανύσουμε δρόμο, να βελτιωθούμε και να γίνουμε μία ομάδα σκληρή που θα παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει, ακόμη κι όταν κάτι δεν πάει καλά».

Για το ματς την Ορτέζ: «Έχει τα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδόν όλες οι γαλλικές ομάδες και αυτό έρχεται ουσιαστικά σε αντιδιαστολή με το παιχνίδι που παίζουμε εμείς στην Ελλάδα. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν, γιατί είναι καλοί αθλητές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παγώσουμε το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να παίξουμε έξυπνα, γρήγορα και δημιουργικά».

Για το ενδεχόμενο κάποιας προσθήκης: «Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους και προχωράμε με το υπάρχον ρόστερ».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης