Μπακασέτας: Τα πάντα για τη νίκη και στήριξη στο πλάνο του Φαν'τ Σιπ

Μπακασέτας: Τα πάντα για τη νίκη και στήριξη στο πλάνο του Φαν'τ Σιπ

Ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι στο αυριανό ματς με τη Βοσνία οι Έλληνες διεθνείς πρέπει να μπουν από την αρχή για τη νίκη, ενώ πρόσθεσε πως θα πρέπει να υπάρχει στήριξη στο πλάνο του προπονητή Τζον Φαν'τ Σιπ

bakasetas
Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς με τη Βοσνία:

Για το πως του φαίνεται η ομάδα της Βοσνίας και τι περιμένει για το αυριανό ματς: «Τα τελευταία χρόνια η Βοσνία απαρτίζεται από καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που περιμένω από μας είναι να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Είναι σημαντικό το ματς. Πρέπει να μπούμε μέσα διεκδικώντας τους τρεις βαθμούς από την αρχή και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το πόσο βοήθησε η εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία στον ψυχολογικό τομέα και πόσο σημαντικό είναι να αρχίζουν να πιστεύουν στις νίκες: «Ήταν πολύ σημαντική στο κομμάτι της ψυχολογίας η εμφάνιση με την Ιταλία. Μας άφησε όμως και μια πικρή γεύση γιατί τα αποτελέσματα παίζουν ρόλο. Βάσει των κλασικών ευκαιριών που είχαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το ματς με τη Βοσνία. Θα κοιτάξουμε το αποτέλεσμα και να το συνδυάσουμε με μια καλή εμφάνιση. Θα κάνουμε τα πάντα από την αρχή του παιχνιδιού για να πάρουμε τη νίκη».

Για το πως έχουν αφουγκραστεί οι παίκτες τις αλλαγές που γίνονται: «Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από όλους και εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του. Στο τελευταίο ματς αφομοιώσαμε τις οδηγίες του προπονητή και μας άφησε ικανοποιημένους μέχρις ένα βαθμό γιατί δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Θα είναι ένας μακρύς δρόμος και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να ακούμε τον προπονητή και τα νέα πράγματα που θέλει να βάλει στο παιχνίδι μας, οπότε πρέπει να έχουμε υπομονή και να δείχνουμε στήριξη στα λόγια του προπονητή».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης