Αγωνία στον Παναθηναϊκό για τον Μακέντα

Αγωνία στον Παναθηναϊκό για τον Μακέντα

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στον Ιταλό φορ περιμένουν στον Παναθηναϊκό

makeda-pa1
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει από σήμερα σε πιο έντονους ρυθμούς προετοιμασίας για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:30) για την έβδομη αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στην μέση και θα φανεί από τις εξετάσεις αν προλαβαίνει να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Είναι σαφές πως παρότι ο Μακέντα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, εξακολουθεί να αποτελεί την πιο αξιόπιστη, ίσως και την μοναδική «κλασική» λύση για την θέση του σέντερ φορ.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί και η αποθεραπεία του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη που είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από το ματς με την Ξάνθη πριν την διακοπή.

Επίσης αναμένει και την επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ματς της Εθνικής με την Ιταλία και εφόσον παίξει και την Τρίτη απέναντι στην Βοσνία στο ΟΑΚΑ θα επιστρέψει στις προπονήσεις των «πράσινων» αρκετά καταπονημένος.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης