Ο Παναιτωλικός «τελείωσε» τον Κάστρο

Ο Παναιτωλικός «τελείωσε» τον Κάστρο

O επίλογος ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου γράφτηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο Αγρίνιο, με τον Λουίς Κάστρο να αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Παναιτωλικού

4908865
Ο Πορτογάλος τεχνικός... πλήρωσε το μάρμαρο του κακού ξεκινήματος των «καναρινιών» στο πρωτάθλημα, καθώς ο ένας βαθμός μετά από έξι αγωνιστικές, αλλά κυρίως η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο είναι οι βασικές αιτίες του «διαζυγίου».

Ο Λουίς Κάστρο, που έκατσε στον πάγκο στο απογευματινό φιλικό με την ΑΕ Καραϊσκάκης, δεν έδειξε ότι μπορεί να αλλάξει το «βαρύ κλίμα» αλλά και την αγωνιστική συμπεριφορά του Παναιτωλικού και έτσι λύθηκε η συνεργασία μαζί του, παρά το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας.

Όσο αφορά την... επόμενη μέρα, στον Παναιτωλικό με δεδομένη και την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για τον αντικαταστάτη, ώστε να μην χαθεί ακόμη περισσότερος πολύτιμος χρόνος. Ήδη η παρέλαση ονομάτων Ελλήνων προπονητών συνεχίζεται αλλά οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί. Πάντως πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει εξέλιξη και θα ανακοινωθεί το όνομα που θα έχει το δύσκολο έργο να... ξεκολλήσει τους Αγρινιώτες από τον αγωνιστικό βάλτο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για το φινάλε της συνεργασίας με τον Λουίς Κάστρο αναφέρει:
«Μετά από συνάντηση διοίκησης και προπονητή αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον Λουίς Κάστρο και τους συνεργάτες του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης